افزایش فناوری دیجیتال با حضور دانشجویان سنگاپوری در BrainHack
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ ربکا تان (Rebecca Tan)، دانشجوی سال سوم محاسبات در دانشگاه ملی سنگاپور بود که در سال 2019 در یک اردوی آموزشی امنیت سایبری جوانان شرکت کرد.
در کمپ کشف مدافعان سایبری (CDDC)، که بهوسیله آژانس علوم و فناوری دفاعی (DSTA) سازماندهی شد، او عمیقاً به موضوعات امنیت سایبری مانند رمزنگاری، امنیت شبکه و امنیت وب پرداخت.
این اردو در یک مسابقه امنیت سایبری تسخیر پرچم (CTF) به پایان رسید، جایی که تیمها مهارتها و تکنیکهای خود را در مقابل یکدیگر به کار گرفتند.
این تجربه، همراه با دوره کارآموزی در آژانس علوم و فناوری دفاعی در همان سال، علاقه او را به صنعت فناوری دفاعی برانگیخت.
تان، اکنون یک مهندس دفاع در مرکز برنامه امنیت سایبری آژانس علوم و فناوری دفاعی است.
وی گفت :
«در گذشته، اردو تجربه ارزشمندی بود، من مهارتها و دانش زیادی را از طریق فعالیتهای عملی به دست آوردم.»
کمپ کشف مدافعان سایبری مجموعهای از کارگاهها، کمپها و هکاتونهای مرتبط با فناوریهای دیجیتال است که امسال در طول ماه گذشته به عنوان بخشی از چهارمین نسخه «BrainHack»، جشنواره یادگیری سالانه آژانس علوم و فناوری دفاعی، برگزار شد.
مشارکت در BrainHack به سرعت در حال رشد است و بیش از 3000 دانشآموز امسال در مقایسه با 1500 دانشآموز سال 2019 شرکت کردند. این فعالیتها برای دانشآموزان سطوح مختلف، از دبیرستان تا دانشگاه، آزاد است.
هیچ مهارت پیش نیازی برای فعالیت دانشآموزان الزامی نیست.
تان یکی از چندین شرکت کننده سابق بود که BrainHack را نقطه شروعی برای پیوستن به جامعه فناوری دفاعی میدانست.
نیکلاس نئو (Nicholas Neo)، یکی از فارغالتحصیلان BrainHack در سال 2020، گفت که این تجربه باعث علاقه او به هوش مصنوعی (AI) شد.
وی افزود :
«برای هوش مصنوعی، شما فقط به صورت تئوری یاد نمیگیرید، بلکه باید با ساختن مدلهایی برای یادگیری واقعی، از نظریه استفاده کنید.»
این جوان 25 ساله که اخیراً از دانشگاه فناوری نانیانگ فارغالتحصیل شده، به مرکز دیجیتال آژانس علوم و فناوری دفاعی پیوست که فرصتهایی را در زمینههای نوظهور مانند هوش مصنوعی برای کاربرد در حوزه دفاعی جستجو و کشف میکند.
چئونگ جی یو (Cheong Ji Yiu)، 19 ساله، یکی دیگر از فارغالتحصیلان BrainHack در سال 2020، اظهار داشت که برای اولین بار در مورد آژانس علوم و فناوری دفاعی در این رویداد یاد گرفته است. این دانشجوی پلی تکنیک سنگاپوری سال گذشته بورسیه پلی تکنیک آژانس را دریافت کرد و در حال حاضر در مرکز برنامه امنیت سایبری کارآموز است.
جی یو خاطرنشان کرد :
«در حالیکه ما در تلاش برای تبدیل شدن به یک کشور هوشمند هستیم، یک دفاع سایبری قوی چیزی است که باید داشته باشیم.»
هنگ چی هاو (Heng Chee How)، وزیر دفاع ارشد دولت سنگاپور در سخنرانی افتتاحیه خود برای BrainHack در سال جاری توضیح داد که موضوعاتی مانند استفاده از اطلاعات نادرست در درگیری روسیه و اوکراین نشان میدهد که فناوری دیجیتال نقش مهم و فزایندهای در دفاع و امنیت ملی خواهد داشت.
براساس گزارشها، کاربران در مدت 40 دقیقه پس از ثبتنام در اپلیکیشن ویدئویی تیکتاک (TikTok)، محتوای نادرست و گمراهکنندهای در مورد جنگ در اوکراین مشاهده کردند، چیزی که «اولین جنگ تیکتاک» در جهان نامیده میشود.
هنگ سخنرانی خود را در یک پلتفرم مجازی، که در آن برخی فعالیتهای BrainHack در سال جاری انجام شد، ارائه کرد.