about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

غرب برای مبارزه با دشمنانش، فشار روی نیروهای سایبری اسرائیل را افزایش داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آیِلِت شاکِد (Ayelet Shaked)، وزیر داخلی رژیم صهیونیستی ادعا کرد که غرب در حال افزایش فشار روی توانایی‌های نیروهای سایبری اسرائیل برای مبارزه با دشمنان خود در حوزه دیجیتال است.

او که در کنفرانس مؤسسه بین‌المللی مبارزه با تروریسم (ICT) در هرتزلیا صحبت می‌کرد، گفت :

«ما باید مطمئن شویم که توانایی‌های سایبری خود را به دلیل فشار غرب از دست ندهیم. غرب بخش تهاجمی سایبری اسرائیل را بیش از حد تنظیم و اسرائیل را وادار به انجام همین کار می‌کند.»

شاکِد همچنین به نفتالی بِنِت (Naftali Bennett)، نخست وزیر سابق و بنی گانتز (Benny Gantz)، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی هشدار داده است.

دلیل صحبت‌های شاکِد

وی بدون اشاره به گروه «NSO» و دیگر گروه‌های متخلف سایبری اسرائیل، ظاهراً به تحریم یک ساله بسیاری از بخش‌های تهاجمی سایبری اسرائیل، به ویژه NSO از سوی ایالات متحده اشاره داشت.

پس از موجی از اتهامات مبنی بر فروش محصولات سایبری NSO و سایر گروه‌ها به کشورهای غیر دموکراتیک، ایالات متحده تحریم‌هایی را علیه این شرکت جاسوسی اسرائیلی و دیگر گروه‌های تهاجمی سایبری اسرائیل اعمال کرد. کشورها از این ابزارها برای جاسوسی از فعالان حقوق بشر و روزنامه‌نگاران و در برخی موارد حتی از مقامات ارشد غربی استفاده کرده بودند.

اسرائیل سعی کرده بی سر و صدا ایالات متحده را متقاعد کند که تحریم‌ها را پس از سرکوب خود در مورد کشورهایی که NSO و دیگران می‌توانند محصولات خود را به آنها بفروشند، انجام دهد.

با این حال، تا به امروز، واشنگتن تحریم‌ها را حفظ کرده و همین امر منجر به کناره‌گیری شالف هولیو (Shalev Hulio)، مدیر عامل قدیمی شرکت اسرائیلی در ماه اوت گذشته شد؛ یارون شوهات (Yaron Shohat)، مدیر ارشد اجرایی، جایگزین او شد.

شاکِد همچنین توافق قریب‌الوقوع هسته‌ای ایران را به شدت مورد انتقاد قرار داد و ادعا کرد که این توافق به جمهوری اسلامی اجازه می‌دهد تا در سال 2025 تعداد زیادی سانتریفیوژ پیشرفته بسازد که به راحتی می‌تواند بدون هشدار زیاد به بمب هسته‌ای دست یابد.

او همچنین از محمود عباس (Mahmoud Abbas)، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به دلیل پیگیری اتهامات جنایات جنگی علیه اسرائیل در دادگاه کیفری بین‌المللی و حقوق «پرداخت برای قتل» به تروریست‌هایی که اسرائیلی‌ها را می‌کشند، انتقاد کرد.

وی افزود تا زمانی که این فعالیت‌ها را متوقف نکند، نباید بیش از حد به او مشروعیت داده شود و دیدارهای اسرائیل با تشکیلات خودگردان باید به همکاری امنیتی محدود شود.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.