about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سردار جلالی به‌تازگی و پس از شرکت در مراسم افتتاحیه‌ی دومین نمایشگاه صنعت سایبری در سخنرانی خود، اعلام کرد که 23 کشور دارای ساختار دفاع سایبری هستند و ما نیز باید برای سرمایه‌های اصلی کشور که از نظر اهمیت، حیاتی تلقی می‌شوند، راهکارهای امنیتی مناسبی به کار بگیریم. رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تأکید بر اطلاع‌رسانی، اتوماسیون اداری، کارکرد و مدیریت، به عنوان چهار لایه‌ی اصلی در زیرساخت‌های امنیت فضای سایبر اظهار داشت که این سازمان، قصد حمایت از محصولات بومی را در این بخش دارد. برای مشاهده‌ی گزیده‌ای از بیانات ایشان ویدئوی «افزایش شدید سرعت جنگ سایبری در حوزه نظامی» را تماشا نمایید.

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.