about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ یکی از راهبردهای رژیم صهیونیستی در حوزه‌ی سایبر، خرید شرکت‌های نوپای فناوری و سرمایه‌گذاری در این راستا است. به‌تازگی یکی از شرکت‌های امنیت سایبری اسراییل به نام سیمپلیفای (Siemplify) اعلام کرد: برای ارتقای توان تحلیل امنیت سایبری، مدیریت در این زمینه و کاهش زمان شناسایی حملات سایبری 4 میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کند.
این شرکت افزود که این کاهش زمان را از طریق تجزیه‌وتحلیل نمودار زمان واقعی (real-time graph) و اطلاعات نظامی انجام می‌دهد. این شرکت فناوری، از اطلاعات نظامی برای ایجاد نرم‌افزارهای امنیتی استفاده می‌کند.
البته باید توجه داشت با توجه به ایجاد واحدهای سایبری در بخش نظامی اسراییل، می‌توان به نقش شرکت یادشده، بیشتر پی برد؛ زیرا همان‌گونه که اشاره شد، این شرکت با استفاده از اطلاعات نظامی، نرم‌افزارهای خود را تولید می‌کند. در نتیجه به نظر می‌رسد در آینده شرکت سیمپلیفای، به یکی از بازیگران مهم در ایجاد امنیت سایبری بخش نظامی اسراییل، تبدیل خواهد شد.

 

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.