about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمود واعظی در بازدید از محل ثبت‌نام داوطلبان پنجمین دوره انتخابات  شوراهای شهر تفت گفت: گسترش پهنای باند و دسترسی به اینترنت، اقدام بزرگی بود که در آستانۀ انتخابات مجلس شورای اسلامی، انجام شد.

وی گفت: ارزشمندترین ویژگی برای انتخابات نیت و اخلاص برای کمک و خدمت به مردم است.

واعظی در جمع ثبت‌نام‌کنندگان حاضر در فرمانداری تفت و در پاسخ به پرسش آنان مبنی بر تدابیر اندیشیده شدۀ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص چگونگی اطلاع‌رسانی انتخابات، گفت: هدف وزارت ارتباطات افزایش دسترسی به ارتباطات و افزایش پهنای باند اینترنت است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: گسترش پهنای باند، افزایش ارتباطات و دسترسی به اینترنت اقدام بزرگی بود که در آستانۀ انتخابات مجلس شورای اسلامی انجام گرفت.

وی دربارۀ وضعیت کنونی دسترسی مردم کشور به اینترنت گفت: اکنون دسترسی به اینترنت از ۲۰۰هزار نفر به ۴۰میلیون نفر رسیده است که این تحولی بزرگ در حوزۀ اطلاع‌رسانی است.

واعظی درخصوص تمهیدات اندیشیده شده برای اطلاع‌رسانی در روستاها، گفت: در ابتدای دولت تدبیر و امید هیچ روستایی اینترنت نداشت اما اکنون بیست هزار روستا دارای اینترنت هستند و در تلاش هستیم تا پایان دولت ۹۰ درصد روستاها دارای اینترنت شوند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دولت معتقد است هرچه آگاهی‌های مردم افزایش یابد قدرت انتخاب آنان نیز رشد می‌یابد.

واعظی دربارۀ اطلاع‌رسانی از طریق شبکه‌های مجازی بیان کرد: دولت معتقد است محدود کردن مردم ازنظر دسترسی‌های ارتباطی مانع انتخاب آگاهانۀ آنان می‌شود و محدودیت در دسترسی نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای مردم باشد.

 

تازه ترین ها
تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

قطع
1405/08/02 - 14:23- اروپا

قطع صدها هزار درخت برای ایجاد فضا جهت احداث مراکز داده گوگل

به گفته محققان، گوگل در فنلاند به دلیل قطع حدود ۲۵۰ هزار اصله درخت با انتقادات شدیدی مواجه شده است.

سرمایه‌گذاری
1405/08/02 - 14:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 34 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی Mave

استارت‌آپ امنیت سایبری هوش مصنوعی اسرائیلی «Mave» با ادعای خودکارسازی تشخیص تهدید، مبلغ ۳۴ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.