about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات DDOS برای سرقت اطلاعات سازمانی

آمار و ارقام حملات DDOS  سال 2014 و اثرات ناشی از آن نشان می‌دهد که اینگونه حملات در مقایسه با سال قبل افزایش بیشتری را به دنبال داشته است.

کارشناسان می‌گویند که حملات DDOS به طور فزاینده ای توسط مجرمان اینترنتی برای حملات مخفیانه آنها به کار گرفته می‌شوند. به عنوان مثال، کارمندان IT از طریق نصب بد افزارهای مخرب بر روی سیستم‌های شرکتی، باعث می‌شوند تا راه نفوذ هکرها به سیستم‌ها و دستیابی به اطلاعات حساس کارمندان و مشتریان به راحتی امکان پذیر باشد.

لازم به ذکر است که نزدیک به نیمی از سازمان هایی که در سال گذشته از حملات DDOS  رنج می‌بردند، به دلیل نصب بد افزارهای مخرب بر روی سیستم هایشان دچار اینگونه حملات شده بودند. به سرقت رفتن منابع مالی و داده‌های مشتریان نیز هدف اصلی مجرمان در این حملات می‌باشد.

در حالی که اکثر شرکت‌ها به نوعی از سیستم حفاظت DDOS استفاده می‌کنند، اما بسیاری از آنها هنوز هم به راه حل‌های سنتی، از جمله سوئیچ‌ها و فایروال‌ها تکیه می‌کنند. /

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.