about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات هکری چین به آمریکا

بر اساس ادعای مقامات امنیتی آمریکا، حملات سایبری چین به این کشور افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ یک مقام ارشد اطلاعاتی ایالات متحده، روز سه شنبه، مورخ 11 دسامبر، اعلام کرد که فعالیت های مخرب چین علیه آمریکا در فضای مجازی، طی ماه گذشته، شدت یافته است. زیرساخت های حیاتی از اهداف اصلی این حملات، به شمار می روند.

راب جویس (Rob Joyce)، یکی از مقامات ارشد آژانس امنیت ملی ایالات متحده در یک اجلاس امنیت سایبری به وال استریت ژورنال گفت:

چینی ها در حال آماده سازی و مقدمه چینی برای حمله به زیرساخت های حیاتی ما هستند و تلاش می کنند خود را برای حمله مخرب به آمریکا در شرایط مقتضی، آماده کنند.

جویس، مشاور امور سایبری سابق کاخ سفید، از توضیح بیشتر در مورد این ادعا خودداری کرد. این در حالی است یکی سخنگویان آژانس امنیت ملی، اعلام کرد که منظور راب جویس، حملات سایبری به بخش های انرژِ، مالی، حمل و نقل و مراقبت های پزشکی بوده است. 

نکته جالب این است که اتهامات آمریکا علیه چین، که تا به امروز، فقط به جاسوسی سایبری خلاصه می شد، اکنون به ادعای تلاش چین برای آسیب به زیرساخت های ایالات متحده بدل شده است.

دولت چین در واکنش به این اتهامات، بارها همه ادعاهای آمریکا را رد و بی اساس اعلام کرده است.
 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.