about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات سایبری مرتبط با کرونا

شرکت اسرائیلی «Checkpoint»، بیش از 200 هزار حمله سایبری مرتبط با ویروس کرونا را در هفته کشف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس گزارش منتشر شده از شرکت فناوری‌های نرم‌افزاری «Check Point»، غول امنیت سایبری اسرائیلی، حملات سایبری مربوط به کرونا از کمتر از 5000 مورد در هفته در ماه فوریه امسال، پیش از کاهش به 10 هزار مورد در هفته تا اواخر ماه می، به بیش از 200 هزار مورد هفتگی تا اواخر ماه آوریل سال جاری رسیده است.

این گزارش با عنوان «روند حمله سایبری : گزارش میانه سال 2020»، به چگونگی بهره‌برداری از عوامل تهدید جنایی، سیاسی و غیردولتی از بیماری همه‌گیر کووید-19 در هدف قرار دادن سازمان‌ها در بخش‌های دولتی، صنعتی، زیرساخت‌های مهم و مراقبت‌های بهداشتی پرداخته است.

در این گزارش آمده است که هزاران نام دامنه مرتبط با ویروس کرونا ثبت شده و بسیاری از آنها برای کلاهبرداری‌های مختلف مورد استفاده قرار گرفته‌اند. برخی از آنها برای فروش واکسن یا داروی جعلی این ویروس جهانی، برخی دیگر برای کمپین‌های فیشینگ مختلف و انتشار برنامه‌های کاربردی مخرب در تلفن همراه استفاده شده‌اند.

با افزایش همه‌گیری و اتخاذ سیاست دورکاری در مشاغل، پلتفرم‌های ارتباط ویدئویی مانند زوم (Zoom) و مایکروسافت تیمز (Microsoft Teams) یا دیگر موارد به هدف محبوب هکرها تبدیل شده‌اند.

یافته‌ها نشان می‌دهند که در ماه‌های می و ژوئن 2020، با کاهش قرنطینه‌ها در کشورهای مختلف، عوامل تهدید حملات غیرمرتبط با کرونا را افزایش دادند و همین امر منجر به افزایش 34 درصدی انواع حملات سایبری در جهان تا پایان ماه ژوئن امسال در مقایسه با ماه‌های مارس و آوریل 2020 شده است. در نیمه اول سال جاری، شایع‌ترین شکل حملات در سطح جهانی همچنان به صورت رمزنگاری و به دنبال آن بدافزارهای تلفن همراه و حملات بات‌نت بوده‌اند.

رایج‌ترین شکل بدافزار در نیمه اول امسال، «Emotet» بود که 9 درصد سازمان‌های جهان را تحت تأثیر قرار داد. Emotet یک تروجان پیشرفته، خود تبلیغ کننده و ماژولار است که اخیراً به عنوان توزیع کننده سایر حملات مخرب مورد استفاده قرار گرفته است.

با توجه به روندهای جهانی در حملات سایبری، این گزارش به یک روند جدید و خطرناک در حملات باج‌افزاری تحت عنوان حملات «اخاذی مضاعف» اشاره کرده است؛ این نوع حمله، رمزگذاری پرونده‌های قربانی را با تهدید به انتشار اطلاعات محرمانه به سرقت رفته، درصورت عدم پرداخت باج، ترکیب می‌کند. بنابراین قربانیان از یک آسیب مضاعف رنج می‌برند، زیرا مهاجمان دسترسی آنها به فایل‌ها و اطلاعاتشان را با رمزگذاری مسدود کرده‌اند؛ اما پیش از رمزگذاری، برخی اطلاعات استخراج شده‌اند. درصورت عدم پرداخت باج، اطلاعات در معرض دید عموم قرار می‌گیرند و در عین حال، سیستم‌های شرکت و عملکردهای منظم مختل می‌شوند.

مایا هوروویتز (Maya Horowitz)، مدیر محصولات تحقیق و اطلاعات تهدید شرکت اسرائیلی اظهار داشت :

«پاسخ جهانی به بیماری همه‌گیر، الگوهای معمول حملات عوامل تهدید را در نیمه اول سال جاری دگرگون و تسریع کرده است و مهاجمان از ترس مردم از کرونا برای پوشش فعالیت‌های خود سوءاستفاده کرده‌اند. ما همچنین شاهد آسیب‌پذیری‌های جدید و بردارهای حمله نوظهور هستیم که امنیت سازمان‌ها در هر بخش را تهدید می‌کند.»

وی خاطرنشان کرد که کارشناسان امنیتی ضمن آگاهی از این تهدیدهای متغیر، اطمینان حاصل می‌کنند که سازمان‌هایشان بهترین سطح محافظتی را تا پایان سال 2020 خواهند داشت.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.