about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

یک شرکت امنیت سایبری روسی از افزایش چشمگیر حملات سایبری علیه نهادهای این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از رویترز؛ یک شرکت امنیت سایبری روز جمعه اعلام کرد که تلاش‌ها برای ایجاد اختلال در عملکرد وب‌سایت‌ شرکت‌های روسی در ماه مارس افزایش یافته است، این افزایش چشمگیر به‌قدری بوده که تعداد حملات انکار سرویس‌های توزیع‌شده (DDoS) در حال حاضر از تعداد حملات کل فوریه فراتر رفته است.

نهادها و شرکت‌های دولتی روسیه به دلیل رویدادهای اوکراین هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند، وب‌سایت‌های کرملین، شرکت هواپیمایی Aeroflot و اسبر بانک (Sberbank) یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های روسیه در میان اهدافی هستند که شاهد قطعی یا مشکلات دسترسی موقت بوده‌اند.

شرکت روس تلکام سولار در بیانیه‌ای با اشاره به حدود 1700 حمله DDoS علیه یک پورتال دولتی تنها در سه روز گذشته گفت:

هدف اصلی مهاجمان همچنان منابع دولتی هستند.

کسب‌وکارهای روسی نیز به هدفی برای حملات تبدیل شده‌اند، به‌ویژه بخش بانکی که به‌شدت توسط قدرت‌های غربی تحریم شده است.

شرکت امنیت سایبری یادشده گفت:

متخصصان ما رشد قابل‌توجهی در حملات DDoS در بخش تجاری ذکر کرده‌اند. بیش از 1100 حمله ازاین‌دست از 1 تا 10 مارس در اینجا ثبت شده که در حال حاضر از کل حملات فوریه فراتر رفته است. بیش از 450 حمله علیه بانک‌های روسیه ثبت شد که چهار برابر بیشتر از حملات ماه فوریه است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.