افزایش حملات سایبری روی سازمانهای هند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ براساس گزارش نظرسنجی قسمت دوم وضعیت امنیت سایبری 2021 از «ISACA»، سازمان غیرانتفاعی متمرکز بر حاکمیت فناوری اطلاعات، بسیاری از سازمانها در هند با افزایش حملات امنیت سایبری روبرو هستند، به طوری که 32 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که حملات سایبری بیشتری را نسبت به سال قبل تجربه کردهاند.
به گفته کارشناسان، این گزارش روشهای چشمانداز تهدید سایبری از جمله تعداد و نوع حملات، اعتماد به تیمهای امنیت سایبری و ابتکارات آگاهی از امنیت سایبری، تفاوتهای ظریف مربوط به عملیاتهای امنیتی و گزارش ساختار و تکامل سایبری را به عنوان یک ضرورت تجاری بررسی میکند.
افزایش حملات سایبری، نگرانیهای مشابه
در حالی که پاسخ دهندگان اعلام کردند که تقریباً از هر 3 شرکت یک مورد بیشتر مورد حمله قرار میگیرد ، بیشترین نوع حملات مشابه حملات سالهای گذشته، شامل مهندسی اجتماعی، تهدید مداوم پیشرفته (APT)، باجافزار، سیستم پچ نشده (Unpatched)، اشکالات باگ، احراز هویت شکسته و افشای اطلاعات حساس، هستند.
طبق این گزارش، 29 درصد از پاسخ دهندگان اظهار داشتند که سازمان آنها در سال آینده به احتمال زیاد با حمله سایبری مواجه خواهد شد. همچنین 34 درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که سازمانها، حتی درصورت نیاز به گزارش، جرایم سایبری کمتری را گزارش میدهند.
74 درصد از پاسخ دهندگان برای اطمینان از رعایت مقررات، ارزیابیهای خطر سایبری را انجام میدهند؛ 69 درصد نیز اظهار داشتند که سازمانهای آنها ارزیابیهای خطر سایبری را برای جلوگیری از نشت دادهها اجرا میکنند و بسیاری از سازمانها اهمیت مقابله با این تهدید را تشخیص میدهند.
دیوید ساموئلسون (David Samuelson)، مدیرعامل ISACA توضیح داد :
«با افزایش تعداد و میزان حملات سایبری در سراسر جهان، متخصصان امنیت سایبری با چشمانداز تهدید چالشبرانگیزی روبرو هستند که نیاز به هوشیاری مداوم دارد. یافتههای نظرسنجی نشان میدهند که برای جامعه جهانی، امنیت سایبری بسیار ضروری است و به طور فعال با بهترین شیوهها و آموزشها باید بهروز و از وجود تیمهایی برای تشخیص و پاسخ مناسب به حملات برخوردار باشند.»
تیم امنیت سایبری و پویایی رهبری
درخصوص تیمها و رهبری امنیت سایبری، یافتههای گزارش نشان میدهد که ترجیح قوی داشتن مدیران ارشد امنیت اطلاعات در رأس کار است، به طوری که 61 درصد از پاسخ دهندگان براین باورند که تیمهای امنیت سایبری خود به مدیران ارشد امنیت اطلاعات گزارش میدهند، در حالی که 16 درصد به مدیران ارشد اطلاعات گزارش میدهند. علاوه بر این، 40 درصد از پاسخ دهندگان خاطرنشان کردند که برنامههای آموزشی و آگاهی در زمینه امنیت سایبری بر آگاهی کلی امنیت سایبری در سازمانهای آنها تأثیر مثبت داشته است.