about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات سایبری به پروتکل RDP

آزمایشگاه کسپرسکی از افزایش حملات سایبری به پروتکل RDP خبر داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی با انتشار گزارشی اعلام کردند از ماه ژانویه تا نوامبر 2020 میزان حملات سایبری به پروتکل آردی‌پی (RDP) به علت دورکار شدن کارکنان افزایش یافته است. طی این مدت 147 میلیون حمله‌ی آردی‌پی ثبت‌شده و میزان این حملات 3.4 برابر افزایش یافته است.

مهاجمان در حمله به پروتکل آردی‌پی، با استفاده از ابزارهای خودکار و لیستی از رمزهای عبور رایج و به خطر افتاده، نام کاربری و رمز عبور را حدس می‌زنند. در صورت موفقیت، از راه دور به دستگاه موردنظر دسترسی پیدا می‌کنند.

بنابرگزارش کسپرسکی، میزان اتصالات آردی‌پی افزایش قابل‌توجهی داشته و مهاجمان نیز از این فرصت سوءاستفاده کرده‌اند. در ماه فوریه یعنی پیش از اعمال قرنطینه شمار حملات از طریق آردی‌پی 3800000 بوده و در ماه مارس با تشدید محدودیت‌ها این رقم به 11100000 رسیده است. نقطه پیک حملات در ماه ژوئیه 25100000 حمله بوده و در ماه نوامبر میزان حملات برابر با 18 میلیون بوده است. 

هکرها در طول این مدت از محبوبیت پیام‌رسان‌ها و سرویس‌های ویدئوکنفرانس بهره‌برداری کرده و در پوشش آن‌ها برنامه‌های مخرب خود را منتشر کرده‌اند. کسپرسکی در سال 2020 حدوداً 1700000 فایل مخرب در سراسر دنیا شناسایی کرده‌ که بدین شکل پنهان‌شده‌اند. این فایل‌ها اغلب به‌عنوان بارگذار یا برنامه تبلیغاتی عمل کرده‌اند.  

دمیتری گالوف، کارشناس امنیت سایبری آزمایشگاه کسپرسکی در این خصوص اعلام کرد:

سال 2020 از نظر استفاده مسئولانه از فناوری‌ها چیزهای زیادی به ما آموخت. کاربران پیش‌تر این‌قدر فعال به ابزارهای تعامل از راه دور مراجعه نمی‌کردند، آن‌ها چندان از تهدیدات آنلاین مطلع نبودند و درنتیجه آسیب‌پذیر شدند. همین را هم می‌توان در مورد شرکت‌هایی که برایشان انتقال به حالت دورکار با عجله انجام شد، گفت. بسیاری از آن‌ها در درجه اول می‌خواستند به کارایی زیرساخت برسند و امنیت آن نیز یک مسئله فرعی به‌حساب می‌آمد. با تکرار اشتباهات مجبور شدند بیاموزند. نمایندگان کسب‌وکار پس از ارزیابی ریسک‌های واقعی به اهمیت راه‌حل‌های حفاظتی مطمئن و لزوم ارتقاء سواد سایبری پی بردند. 

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.