about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات بدافزار Emotet 

بدافزار «Emotet» کاربران سه کشور را هدف قرار داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سازمان‌های انتظامی فرانسه، ژاپن و نیوزیلند اعلام کردند طی هفته گذشته میزان حملات بدافزار ایموتت و ایمیل‌های مخرب از سوی اپراتورهای آن به سازمان‌ها و ادارات دولتی این کشورها افزایش‌یافته است. 

جوزف روزن (Joseph Rosen)، یکی از اعضای گروه «Cryptolaemus» در گفتگو با نشریه زددینت حملات ایموتت به کشورهای مذکور را تأیید کرد. این گروه با بیش از 20 کارشناس فناوری اطلاعات از سراسر دنیا از سال 2018 اقدام به بررسی عملیات ایموتت کرده و با آن مقابله می‌کند. 

روزن اعلام کرد اپراتورهای ایموتت به‌شدت نیوزیلند را هدف قرار داده و بسیاری از ایمیل‌های مخرب و فیشینگ خود را از E3 یکی از سه بات‌نت‌های خود ارسال می کند. ژاپن نیز هدف هر سه بات نت ایموتت E1، E2 و E3 قرار گرفته است.

این بدافزار در فرانسه کامپیوترهای سیستم قضایی پاریس را آلوده کرده است و به دنبال آن وزارت کشور فرانسه ارسال و دریافت هر گونه سند ورد از طریق ایمیل را مسدود کرده است.  

ایموتت در سه کشور یادشده از یک سناریو حمله استفاده می‌کند، بدین صورت که سیستم یکی از کاربران را آلوده کرده و سپس مجموعه‌ای از ایمیل‌های قدیمی او را سرقت می‌کند.

اپراتورهای آن با افزودن پیوست‌های مخرب ازجمله فایل‌های آفیس و آرشیوهای رمزگذاری شده زیپ ایمیل‌ها و مکاتبات قدیمی را احیا کرده و دیگر کاربران را هدف قرار می‌دهند و کاربران نیز از روی کنجکاوی اقدام به باز کردن پیوست‌ها و فایل‌های مخرب می‌کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.