about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات بدافزار Emotet 

بدافزار «Emotet» کاربران سه کشور را هدف قرار داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سازمان‌های انتظامی فرانسه، ژاپن و نیوزیلند اعلام کردند طی هفته گذشته میزان حملات بدافزار ایموتت و ایمیل‌های مخرب از سوی اپراتورهای آن به سازمان‌ها و ادارات دولتی این کشورها افزایش‌یافته است. 

جوزف روزن (Joseph Rosen)، یکی از اعضای گروه «Cryptolaemus» در گفتگو با نشریه زددینت حملات ایموتت به کشورهای مذکور را تأیید کرد. این گروه با بیش از 20 کارشناس فناوری اطلاعات از سراسر دنیا از سال 2018 اقدام به بررسی عملیات ایموتت کرده و با آن مقابله می‌کند. 

روزن اعلام کرد اپراتورهای ایموتت به‌شدت نیوزیلند را هدف قرار داده و بسیاری از ایمیل‌های مخرب و فیشینگ خود را از E3 یکی از سه بات‌نت‌های خود ارسال می کند. ژاپن نیز هدف هر سه بات نت ایموتت E1، E2 و E3 قرار گرفته است.

این بدافزار در فرانسه کامپیوترهای سیستم قضایی پاریس را آلوده کرده است و به دنبال آن وزارت کشور فرانسه ارسال و دریافت هر گونه سند ورد از طریق ایمیل را مسدود کرده است.  

ایموتت در سه کشور یادشده از یک سناریو حمله استفاده می‌کند، بدین صورت که سیستم یکی از کاربران را آلوده کرده و سپس مجموعه‌ای از ایمیل‌های قدیمی او را سرقت می‌کند.

اپراتورهای آن با افزودن پیوست‌های مخرب ازجمله فایل‌های آفیس و آرشیوهای رمزگذاری شده زیپ ایمیل‌ها و مکاتبات قدیمی را احیا کرده و دیگر کاربران را هدف قرار می‌دهند و کاربران نیز از روی کنجکاوی اقدام به باز کردن پیوست‌ها و فایل‌های مخرب می‌کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.