about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناس هشدار دادند که جنگ سایبری پس از پایان جنگ اوکراین و روسیه افزایش خواهد یافت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ناداو زَفریر (Nadav Zafrir)، رئیس سابق واحد اطلاعات 8200 ارتش رژیم صهیونیستی و بنیانگذار و مدیر عامل «Team8» گفت که اگر راه‌حلی برای جنگ روسیه و اوکراین در سال 2023 وجود داشته باشد، کشورهای سراسر جهان باید انتظار بدتر شدن جنگ سایبری و نه بهتر شدن آن را داشته باشند.

او در کنفرانس سایبرتک در تل‌آویو توضیح داد که سایبر به ابزار اصلی تبدیل خواهد شد و تهدیدهای بیشتری رخ خواهند داد.

رئیس سابق اطلاعات سایبری ارتش اسرائیل به طعنه عنوان کرد :

«جهان تقریباً یک سالگی جنگ در اوکراین را جشن می‌گیرد. یک سال پیش، هیچ کس باور نمی‌کرد که ما در اوکراین جنگی شبیه به جنگ جهانی داشته باشیم. ما ندیدیم که سلاح سایبری روز رستاخیز در اوکراین ظاهر شود. ما آن را ندیدیم زیرا انگیزه‌ای برای بیرون کردن آن وجود نداشت. اما دیدیم که سایبر به یک چیز واقعی تبدیل شد. در این جنگ، بخشی از ابزار بود. ما در سال 2023 در جنگ وحشی سایبری غرب خواهیم بود، با توجه به شکست کامل روابط ایالات متحده و روسیه که منجر به سطوح بی سابقه‌ای از حملات باج‌افزاری جهانی و دولتی شد.»

به گفته کارشناسان، جهان شاهد زیان‌های بی‌سابقه به دلیل هک است

میکال براورمن بلومنستیک (Michal Braverman-Blumenstyk)، معاون شرکت مایکروسافت، اظهار داشت که در سال 2022 شاهد زیان 8.4 تریلیون دلاری به دلیل هک بودیم که 9 درصد از اقتصاد جهان را تشکیل می‌دهد.

استوارت مکنزی ماندیانت (Stuart McKenzie Mandiant)، مدیر عامل ماندیانت (Mandiant) در انگلستان نیز ادعا کرد :

«حملات سایبری روسیه به اوکراین منجر به پیچیده‌ترین حملاتی شد که تا به حال دیده‌ایم. دولت‌ها و سازمان‌ها باید بدانند که «جواهرات» آنها از اقلام حیاتی برای تمرکز بر دفاع نمی‌تواند به مالکیت معنوی و اسرار تجاری محدود شود، بلکه باید نحوه ارائه خدمات خود را نیز شامل شود.»

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.