about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مقامات پارلمان روسیه با اصلاحات قانونی جریمه‌های افشای داده‌های شخصی را افزایش دادند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بر اساس داده‌های شرکت اینفوواچ در سال 2020، 100 میلیون حساب کاربری و داده‌های شخصی و اطلاعات کارت‌های بانکی شهروندان روسیه در اینترنت فاش شده است. 

مسببان اصلی 60 درصد از نشتی‌ها در حوزه‌های مختلف عوامل درون‌سازمانی بوده‌اند. مابقی نشتی‌ها نیز به علت اشتباهات یا سهل‌انگاری‌ها در حوزه‌های امنیت اطلاعات رخ‌داده است. 

مقامات روس معتقدند حل این مشکل نیازمند اعمال جریمه‌های سنگین علیه شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی است.

آنها بر این باورند میزان جریمه‌های فعلی برای استفاده‌های غیرقانونی از داده‌های شخصی کاربران در برابر سودی که مجرمان سایبری از فروش اطلاعات شخصی به دست می‌آورند و نیز خسارتی که شهروندان متحمل می‌شوند، بسیار ناچیز بوده و می‌بایست افزایش یابد. 

براین اساس، نمایندگان پارلمان روسیه قانونی تصویب کرده اند که بر طبق آن جریمه افشای داده‌های شخصی 10 برابر افزایش‌یافته است. اصلاحات مربوطه در ماده 13.14 قوانین تخلفات اداری وارد شده است. 

جریمه شهروندان که 500 تا 1000 روبل و مسئولین 4 هزار تا 5 هزار روبل بوده، پس از اعمال تغییرات به ترتیب به 5 هزار تا 10 هزار روبل و 40 هزار تا 50 هزار روبل افزایش یافته است. 

تغییراتی نیز که در ماده 17.13 قوانین تخلفات اداری واردشده جریمه هایی بابت افشای اطلاعات تدابیر امنیتی اتخاذشده در رابطه با کارکنان سازمان‌های انتظامی و نزدیکان آن‌ها در نظر گرفته است

بر طبق این تغییرات، شهروندان در صورت نقض قانون 50 هزار تا 70 هزار روبل، مسئولین 100 هزار تا 300 هزار روبل و اشخاص حقوقی 300 هزار تا 500 هزار روبل جریمه پرداخت خواهند کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1405/06/30 - 14:48- اروپا

جریمه گوگل توسط نهاد ناظر بر حریم خصوصی ایرلند

نهاد ناظر بر حریم خصوصی ایرلند، گوگل را به دلیل پردازش داده‌های مکانی ۴۰۳ میلیون یورو جریمه کرد.

پاپ
1405/06/30 - 14:08- هوش مصنوعي

پاپ لئو خواستار ابتکارات صلح‌جویانه در سیستم‌های هوش مصنوعی شد

پاپ لئو خواستار سیستم‌های هوش مصنوعی شد که به‌جای دامن‌زدن به تفرقه‌های اجتماعی، موجب تقویت ابتکارات صلح‌جویانه شوند.

نگرانی
1405/06/30 - 12:45- اقیانوسیه

نگرانی استرالیایی‌ها از افزایش جرایم سایبری با هوش مصنوعی

نظرسنجی نشان داد که 84 درصد از استرالیایی‌ها انتظار دارند هوش مصنوعی جرایم سایبری را افزایش دهد.