about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش جرائم سایبری در روسیه 

رئیس اداره تحقیقات جرائم سایبری روسیه از افزایش جرائم سایبری در این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس اداره تحقیقات جرائم سایبری و جرائم فناوری‌های پیشرفته کمیته بازرسی فدراسیون روسیه در گفتگو با تاس اعلام کرد میزان جرائم سایبری طی 7 سال گذشته در روسیه 20 برابر افزایش‌یافته است. 

کنستانتین کوماردا در این خصوص اظهار داشت:

درمجموع از سال 2013 میزان جرائم سایبری در حوزه فناوری‌های اطلاعات بیش از 20 برابر افزایش‌یافته و همچنان رو به افزایش است. امروز از هر 7 جرم در روسیه یکی از طریق فناوری‌های اطلاعات یا در فضای سایبری انجام می‌شود. 

به گفته وی، اقدامات مجرمان سایبری تهاجمی‌تر شده است. آن‌ها به‌دقت ردپای خود را پنهان ساخته و خود را ناشناس نگه می‌دارند تا جمع‌آوری شواهد علیه خود را بسیار سخت و دشوار سازند.

این مقام دولتی بیان داشت:

عملاً همیشه حین ارتکاب جرائم سایبری از متدهای اختفاء دیجیتال استفاده می‌شود، داده‌ها با استفاده از برنامه‌های ویژه جهت استتار آدرس‌های IP رمزگذاری می‌شوند، مهاجمان از طریق نقاط عمومی دسترسی به شبکه وصل می‌شوند، از حساب‌های کاربری و داده‌های احراز هویت اشخاص دیگر بدون اطلاع آن‌ها بهره می‌گیرند.

به اعتقاد کوماردا، برای مقابله با انواع جدید تهدیدات رویکرد سنتی در تحقیقات کافی نیست، لازم است کارکنان سازمان‌های انتظامی خصوصیات متمایز عملکرد فضای سایبری و جنبه فرامرزی بودن آن را درک کنند، باید بتوانند در حوزه اطلاعات کارکنند و با نمایندگان شرکت‌های فناوری اطلاعات و سایر متخصصان همکاری کنند، بدانند چگونه و کجا به دنبال شواهد بوده و آن‌ها را ثبت کنند، درنهایت گفتگوی تخصصی برگزار کرده و از شاهدان، مظنونین و متهمین بازپرسی کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.