about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش توان هوش مصنوعی با فناوری بلاکچین

ترکیب هوش مصنوعی و بلاک‌چین، دقت عملکرد هوش مصنوعی و داده‌های به کار گرفته شده برای آموزش آن را افزایش خواهد داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ارزهای رمز پایه و استخراج آن‌ها در گذشته موضوعی فردی به حساب می‌آمد؛ اما به مرور زمان به فعالیتی گران قیمت که تنها شرکت‌های بزرگ، توانایی پرداخت هزینه‌های زیرساخت‌ها و تأمین برق آن را دارند تبدیل شد.
در حال حاضر تقریباً غیرممکن است که یک فرد به صورت مستقل بتواند معادلات بلاک‌های، بلاک‌چین را حل کرده و ارزی جایزه بگیرند. حتی اگر آن‌ها موفق به این کار هم بشوند، هزینه‌های انرژی تحمیل شده، ارزش این موفقیت را از بین خواهد برد. از طرفی هیچ را میانبری برای کشف راه‌حل و افزایش طول زنجیره وجود ندارد. همچنین باید هزینه‌های خرابی زیرساخت‌ها، قطعی برق، مشکلات شبکه و امنیت آن‌ها را نیز در نظر گرفت.
شاید بتوان با ارزش‌ترین دارایی را در سراسر حوزه‌ی ارزهای دیجیتالی، فناوری بلاک‌چین دانست، نه خود پول‌های مجازی. هم اینک کاربردهای متنوعی برای این فناوری در نظر گرفته شده یا ایجاد گشته‌اند که در مراحل اولیه‌ی تحقیق و توسعه قرار دارند. برای نمونه می‌توان از این دستاورد در صنایع پزشکی، آموزشی، ثبت حق اختراع، قانون کپی‌رایت، قرار داده‌ها و تراکنش‌های مالی استفاده به عمل آورد.
یکی از جدیدترین زمینه‌هایی که بلاک‌چین را می‌توان در آن به کار برد، هوش مصنوعی است. زمانی که این دو فناوری با یکدیگر ادغام بشوند استخراج داده به هسته‌ی آن‌ها تبدیل خواهد شد.
بلاک‌چین یک بستر توزیع شده، در بعضی موارد منبع باز، شفاف و امن است؛ به عبارت دیگر تمام افراد به آن دسترسی داشته و می‌توانند روی صحت اطلاعات آن نظارت داشته باشند. از طرفی داده‌های ذخیره‌سازی شده و بلاک‌ها تقریباً غیرقابل تغییر هستند، مگر اینکه تمام یک بخش پاک شده و از اول بازنویسی شود.
با کمک بلاک‌چین می‌توان حجم عظیمی از داده‌ها را به شکلی کاملاً پایدار ذخیره کرد و با کمک هوش مصنوعی امکان تشخیص یا پیش‌بینی الگوهای موجود در داده‌های زنجیره‌ی ایجاد شده فراهم می‌شود؛ به همین دلیل، نسبت به نمونه‌های امروزی که از داده‌های ناقص یا نادرست بهره می‌گیرند، نتیجه بسیار دقیق‌تری به دست می‌آید. همچنین به مرور زمان با حذف نظارت انسانی، دقت یاد شده افزایش خواهد یافت.
تعدادی از مزایای ادغام بلاک‌چین و هوش مصنوعی در ادامه ذکر شده است:

استخراج دانش: استارت‌آپی مانند «نرومیشن» (Neuromation)، مجموعه‌ای از داده‌ها را در اختیار توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی قرار می‌دهد تا با هزینه‌ی پایین‌تر، در زمان کمتر، محصولی هوشمندتر تولید کنند.

تراکنش‌های هوشمندتر و بهبود صنایع مالی: هوش مصنوعی با بهره گرفتن از داده‌های بلاک‌چین می‌تواند، الگوی وام‌های گرفته شده را بررسی کرده و بهترین طرح‌های ممکن را به ارائه‌دهندگان خدمات مالی پیشنهاد بدهد.

بهبود عملکرد خرده‌فروشی‌ها: هوش مصنوعی می‌تواند الگوهایی را شناسایی بکند که ممکن است از طریق روش‌های سنتی کشف نشوند. برای نمونه یک فروشگاه می‌تواند به این وسیله سهام و ارزش خود را در بازار بورس افزایش بدهد.

شهروندی و مهاجرت: از بلاک‌چین هم‌اینک می‌توان برای تأیید هویت شهروندان به خصوص در مناطق توسعه نیافته استفاده کرد. بعضی دولت‌ها از این روش برای جداسازی مردم عادی از تروریست‌ها، فعالیت‌ها و سطح سلامت بهره گرفته می‌شود. زمانی که هوش مصنوعی بتواند به استخراج داده‌های آن بپردازد، مقامات به شکل دقیق‌تری می‌توانند درباره‌ی رویکردهای سیاسی مهاجرت و سلامت تصمیم‌گیری کنند.

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.