افزایش تهدیدات سایبری علیه رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی در بحبوحه تشدید تنش در پی جنگ ویرانگر این رژیم در غزه ادامه دارد.
از زمان آغاز جنگ هولناک اسرائیل در نوار غزه در اکتبر گذشته، حمله سایبری علیه رژیم صهیونیستی ادامه یافته است.
در جدیدترین این حملات، رسانههای اسرائیلی گزارش دادند که اطلاعات آرشیو رژیم صهیونیستی مربوط به سال 2020 هک شده و این نگرانی را به وجود آورده که این اطلاعات ممکن است به دست مهاجمان افتاده باشد.
براساس گزارشهای رسانههای اسرائیلی در رابطه با این هک، پایگاه داده حاوی جزئیات سؤالات و تحقیقات عمومی به خطر افتاده که منجر به حذف حجم قابل توجهی از اطلاعات از سایت شده است.
در عین حال، رسانههای این رژیم مدعی شدهاند که در این حمله هیچ گونه مواد محرمانهای آسیب ندیده یا درز نکرده است.
افزایش حملات سایبری در فلسطین اشغالی
این اولین حمله سایبری در نوع خود نیست، زیرا وبسایتهای رسمی و حسابهای شخصی مقامات رژیم صهیونیستی هدف هک قرار گرفته است.
به گفته شرکت نظارت بر امنیت سایبری «Recorded Future»، حملات سایبری به وبسایتها و اپلیکیشنهای اسرائیلی از زمان آغاز عملیات «طوفانالاقصی» تشدید شده است.
در 21 نوامبر سال گذشته، هکرها با نفوذ به وبسایت سازمان نوآوری اسرائیل، به دهها هزار پرونده داده دسترسی پیدا کردند. در همان روز، سرورهای یک شرکت میزبانی وب به خطر افتاد و اطلاعات به دست آمده از وبسایت آرشیو رژیم صهیونیستی به بیرون درز کرد.
پیش از این، هک و نفوذ گسترده تلفنهای همراه اعضای کِنِست اعلام شده بود که منجر به اختلالات ارتباطی بعدی برای 15 عضو حزب یِش آتید (Yesh Atid) از جمله یائیر لاپید (Yair Lapid)، رهبر حزب و رهبر مخالفان، شد.
علاوه بر این، گروههای هکری ضد اسرائیلی عنوان کردهاند که در روزهای اخیر سایت خبری معروف اسرائیلی «جروزالم پست» را با موفقیت هدف قرار دادهاند و به طور متناوب آن را تعطیل کردهاند.
در 11 اکتبر گذشته، رسانههای اسرائیلی وضعیت سردرگم و وحشتناکی را به دلیل یک حمله سایبری که گمان میرود پشت اختلال در «جبهه شمالی» باشد، گزارش کردند که باعث ایجاد هشدار در سراسر اراضی اشغالی شد.