about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

افزایش تلاش برای نفوذ به دوربین‌های مداربسته

مرکز ماهر در آخرین اخبار خود خبر از افزایش شدید تلاش برای نفوذ به دوربین‌های نظارت تصویری از طریق پویش درگاه ۹۵۲۷ داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بر اساس گزارش مرکز ماهر، پویش درگاه ۹۵۲۷ و تلاش برای نفوذ به آن در سطح کشور به شدت افزایش پیدا کرده است:

این درگاه، مربوط به یک قابلیت مستند نشده رفع مشکل برخی دوربین‌های مدار بسته تحت IP است. بیش از ۲ هزار دستگاه در جهان در حال پویش و رصد این دستگاه‌ها هستند.

این مرکز توصیه کرد که در صورت استفاده از دوربین‌های مداربسته تحت IP، از دسترسی حفاظت نشده‌ تجهیز به اینترنت جلوگیری کنید چراکه این درگاه کاربرد ضروری نداشته و فقط برای عیب‌یابی محصول در زمان تولید فعال شده است.

دوربین‌های مدار بسته تحت IP

به گفته مرکز ماهر در حال حاضر بیش از ۷۵۰۰ دستگاه در معرض این ضعف امنیتی در سطح کشور شناسایی شده است.

لازم به توضیح است دوربین‌های تحت IP به دوربین‌های مداربسته‌ای گفته می‌شود که در محل نصب شده و امکان رصد کردن همان محل به صورت آنلاین به وجود می‌آورند. مثلاً برای افرادی که در محل کار خود دوربین مداربسته  تحت IP نصب می‌کنند، این امکان وجود دارد تا به صورت آنلاین محل کار خود را ببینند. این دوربین‌ها که برخی از آن‌ها پورت یا همان درگاه ۹۵۲۷ را دارند در زمان تولید در کارخانه تست می‌شوند اما این پورت توسط کارخانه بسته نمی‌شود و همین راه نفوذ به دوربین‌هایی با پورت ۹۵۲۷ است.

Paragraphs
تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.