about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

نیروی دریایی آمریکا به منظور توسعه، نگهداری و بروزرسانی کشتی‌های خودمختار قراردادی با ارزش تقریبی یکی میلیارد دلار امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ استفاده از وسایل نقلیه زمین و هوایی خودمختار از چندین سال قبل به صورت پیوسته در حال گسترش بوده و روزبه‌روز این ابزارها توانایی‌های نظامی و غیرنظامی بیشتری پیدا می‌کنند. از طرفی با توجه به گزارش‌های منتشر شده به نظر می‌رسد میان تقاضای جهانی برای دستیابی به قایق‌ها و کشتی‌های خودمختار (Unmanned Surface Vehicle) به سرعت در حال افزایش است.

در حوزه دریانوردی کشتی‌های خودمختار معمولاً به مأموریت‌های طولانی مدتی ارسال می‌شوند که در مناطق خطرناک جیران دارد. این تجهیزات از مزایای بسیاری بهره‌مند هستند؛ زیرا فاقد سرنشین بوده و در نتیجه هزینه‌ها به طور قابل‌توجهی کاهش پیدا می‌کنند. به همین دلیل بسیاری از دولت‌ها سرمایه‌گذاری‌های سنگینی را در این زمینه انجام داده‌اند برای مثال می‌توان به نیروهای دریایی آمریکا، سنگاپور، اسرائیل، انگلیس، چین و روسیه به عنوان اصلی‌ترین سرمایه‌گذاران این حوزه اشاره کرد.

فرماندهی سامانه‌های دریایی نیروی دریایی خانواده سیستم‌های کشتی‌های خودمختار آمریکا (FoS) پلتفرم‌ها و تجهیزاتی را شامل می‌شود که در ناوگان کشتی‌های خودمختار آینده نیروی دریایی به کار گرفته خواهند شد. نیروی دریایی آمریکا به همین منظور با پیمانکار دفاعی و امنیتی کراتوس (Kratos) قرارداد همکاری امضا کرده است. این قرارداد ارزشی معادل 982.1 میلیون دلار دارد. دولت آمریکا قصد دارد بر پایه این تفاهم سیستم‌ها و زیرسیستم‌های تجهیزات دریایی خودمختار را توسعه داده، به پشتیبانی، حفظ و بروزرسانی پیوسته آن‌ها بپردازد.

نیروی دریایی علاوه بر کراتوس با 40 شرکت دیگر مانند بوئینگ، تکسترون (Textron) و لاکهید مارتین برای توسعه ناوگان خودمختار خود تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده است.

از پلتفرم‌ها و پروژه‌های کشتی‌های خودمختار نیروی دریایی آمریکا می‌توان به «کشتی‌های خودمختار مقابله با مین» (Mine Countermeasures USV)، «Minehunting USV» و نمونه‌های آزمایشی مانند «سی هانتر» (Sea Hunter) اشاره کرد. همه این موارد بخشی از مفهوم «نیروی مبارزه کشتی‌های آینده» (Future Surface Combatant Force) به حساب می‌آیند.

با توجه به گزارش نیروی دریایی آمریکا، هم‌اکنون کشتی‌های خودمختاری با اهداف رساندن محموله، نظارت، شناسایی، مقابله با مین و رزمی در حال توسعه هستند.

 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1403/12/07 - 08:04- هوش مصنوعي

راه‌اندازی اولین پخش کننده هوش مصنوعی در اراضی اشغالی

شرکت آمریکایی «HOT Group» اولین پخش کننده هوش مصنوعی را در سرزمین‌های اشغالی راه‌اندازی کرد.

ایجاد
1403/12/07 - 08:02- آسیا

ایجاد یک مرکز داده انعطاف‌پذیر در اندونزی

کارشناسان معتقدند که ایجاد اولین مرکز داده ملی اندونزی در سیکارانگ نشان دهنده تلاش برای تقویت حاکمیت دیجیتال و تسریع تحول دیجیتال در این کشور است.

ثبت
1403/12/07 - 08:00- اروپا

ثبت چندین میلیارد روبل خسارت ناشی از کلاهبرداری‌های سایبری در روسیه

وزارت کشور روسیه اعلام کرد که این کشور با سرقت حدود 200 میلیارد روبل در سال گذشته، توسط هکرها تحت تأثیر موج جرایم سایبری قرار گرفته است.