about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

با توجه به تهدیدات سایبری روسیه، بریتانیا بودجه دفاعی خود را جهت مقابله با حملات احتمالی افزایش می‌دهد.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از گاردین؛ یکی ازمقامات ارشد وزارت دفاع  بریتانیا آقای نیک کارتر (Nick Carter)، به مقامات بریتانیا هشدار داد. این هشدارها در راستای تهدیدات اخیر روسیه ارائه‌شده است و ذکرشده که برای مقابله با تهدیدات نیازمند افزایش بودجه دفاعی انگلیس است.

بریتانیا نیاز دارد در صورت مواجهه با حملات مختلف بتواند پاسخ‌گویی به‌موقع داشته باشند. این حملات از نوع جنگ‌های نامتعارف و جنگ‌های ترکیبی بوده و ممکن است برخی کشورها به‌صورت خصمانه دست به این حملات بزنند.

یکی از بزرگ‌ترین و شایع‌ترین نوع درگیری‌ها، حملات سایبری هستند. این حملات می‌توانند در زمینه نظامی و غیرنظامی تأثیرگذار باشند.

مسئولیت جنگ‌های سایبری به عهده وزارت دفاع بریتانیا است.

کارتر در بخشی از صحبت‌هایش گفت:

اگر ما توان خود را افزایش ندهیم، دشمنان با حملات خود بریتانیا را فلج خواهند کرد.

وزارت دفاع بریتانیا از خزانه‌داری این کشور درخواست کرد تا بودجه دفاعی ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی این کشور را افزایش دهد.

علاوه بر روسیه کشورهای کره شمالی، ایران و چین برای حملات سایبری علیه آمریکا و اروپا خود را آماده ساخته‌اند و در زمان وقوع حمله احتمالی بریتانیا از سوی این کشورها آسیب‌پذیر خواهد بود.

ایالات‌متحده و اروپا درباره وقوع حملات سایبری از سوی کشورهای فوق نگران هستند اما این نگرانی‌ها برای روسیه افزایش‌یافته است. روسیه در زمینه جنگ‌های سایبری قدرت زیادی به دست آورده و از این حیث باید بیش‌ازپیش مراقب این کشور بود.

 

تازه ترین ها
هدف‌گیری
1405/07/24 - 22:01- جرم سایبری

هدف‌گیری خبرنگاران الجزیره با جاسوس‌افزار از طریق تبلیغات آنلاین

روزنامه‌نگاران الجزیره از طریق تبلیغات آنلاین با جاسوس‌افزار کاندیرو هدف قرار گرفتند.

درخواست
1405/07/24 - 21:49- اروپا

درخواست پلیس هلند از آهولد دلهایز برای گزارش حمله سایبری

پلیس هلند از شرکت آهولد دلهایز خواست تا در پی یک حادثه بزرگ امنیت سایبری، شکایتی رسمی در خصوص این جرم سایبری ثبت کند.

هشدار
1405/07/23 - 20:15- آسیب پذیری

هشدار درباره بهره‌برداری از آسیب‌پذیری جدید آیونتی

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا روز سه‌شنبه درباره بهره‌برداری فعال از آسیب‌پذیری جدیدی در محصول کانکت سکیور (Connect Secure) شرکت آیونتی (Ivanti)، هشدار داد.