about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت ژاپن، تدوین دستورالعمل‌های جدید را برای تقویت توان دفاع سایبری ژاپن در برابر تهدیدات این حوزه به اتمام رسانده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دستورالعمل‌های جدید تقویت امنیت سایبری ژاپن در برابر خطرات، از سوی دولت این کشور تدوین شده است. با وجود این، همچنان تردیدهای بسیاری در مورد قابل‌اعتماد و اجرا بودن این قوانین، وجود دارد. از جمله این مشکلات می‌توان به قابلیت محدود نیروهای دفاعی و روند آماده‌سازی قانون مربوط اشاره کرد.

یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلات اجرای این دستورالعمل، چالش‌های قانونی آن در ژاپن است. ژاپن بر اساس قوانین اساسی خود، در مسائل نظامی، رویکردی کاملاً دفاع گرا دارد؛ بنابراین نمی‌تواند واکنش فعالی نسبت به حملات سایبری داشته باشد.

این پنجمین تجدیدنظر در دستورالعمل‌های دفاعی ژاپن و نخستین بازنگری این کشور در طول 5 سال گذشته، به شمار می‌رود. بی‌شک این اقدام توکیو، با توجه به تغییرات سریع در محیط امنیتی ژاپن، قابل درک است.

محور اصلی دستورالعمل‌های جدید، تقویت سیستم‌های دفاعی در حوزه‌های سایبری، الکترومغناطیسی و فضایی است. اعتقاد دولت ژاپن، بر این است که چین، روسیه و کره شمالی در حال تقویت توان هجومی خود در این زمینه‌ها هستند. از همین روی، در نظر دارند که همکاری خود را با ایالات‌متحده در این زمینه افزایش دهند.
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.