افتتاح نمايشگاه صنعت بومي پدافند سايبري
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ چهارمین نمایشگاه صنعت بومی پدافند سایبری و اولین نمایشگاه صنعت بومی زیستی صبح امروز در تهران افتتاح شد.
این نمایشگاه توسط سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افتتاح شده است.
سردار جلالی در آئین افتتاح این نمایشگاه گفت:
در آستانه افتتاح چهارمين نمايشگاه صنعت بومي پدافند سايبري و اولين نمايشگاه صنعت بومي و زيستي هستيم و اميدواريم بتوانيم به نتايج قابل قبولي برسيم.
وی ادامه داد: کشورهایی که تجهیزات فناوری میسازند قطعا باید ابزار کنترل را در اختیار خود داشته باشند چرا که درون فناوریها لایههای شیطانی وجود دارد. تنها گزینهای که برای اینکه تحت سلطه جهانی قرار نگیریم داشتن صنعت بومی پدافند سایبری است یعنی لایههای شیطانی سواستفاده از فناوری را در اختیار خودمان بگیریم ساختار ارتباطی و تعامل بین دستگاه ها باید خودمان مدیریت و کنترل کنیم.در حوزه شبکههای اجتماعی دادههایی که هر فرد تولید میکند ذخیره میشود سپس با قابلیتهای دادهکاوی بیگ دیتاهای اجتماعی سیاسی و فرهنگی میتواند به دست کشورهایی مثل اسرائیل، آمریکا و عربستان سعودی بیافتد.
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور بیان کرد: بیگ دیتاها ارزشمندترین داراییهایی است که از شبکههای اجتماعی به دست میآید چرا که رفتارهای سیاسی اجتماعی و فرهنگی ما را پیش بینی میکند میتواند روی نظرات تاثیر بگذارد در حوزه پدافند سایبری رویکردمان استفاده مناسب و مفید از فناوریها است باید تهدیدات آسیبات را بشناسیم و آنها مدیریت کنیم. برای رسیدن به این رویکرد هیچ امکانی جز استفاده از محصولات بومی وجود ندارد حتما باید خودمان آنها بسازیم و موضوع رگولاتوری آنها حل شده باشد.
سردار دکتر جلالی گفت:آمریکا در سند 2025 معتقد است جهان در دست صنعت سایبری است ما هم میخواهیم از این صنعت استفاده کنیم ولی اداره نشویم پس باید قدرتی بوجود بیاوریم که صنعت خاص خود را داشته باشد در زمان شروع جنگ توان ساخت سادهترین سلاح را نداشتیم تصورشان این بود که اگر سلاحهای ما تمام شود دستمان را بالا میگیریم اما ما وارد شدیم و سلاح ساختیم به این نتیجه رسیدیم که صنعت دفاعی داشته باشیم. شهید حسن تهرانیمقدم وارد شد و توانست اولین موشک را شلیک کند از شلیک اولین موشک شروع شد تا این که امروز تمام موشکها را خودمان میسازیم و وابستگی برای تولید نداریم در صنعت سایبری هم باید به این جایگاه برسیم ما باید تستها مختلف را انجام دهیم و خسته نشویم مثل سامانه موشکی که چندین دفعه زمین خورد و دوباره بلند شد.وی در پایان بیان کرد: ما اگر میخواهیم از این قابلیت سایبری استفاده کنیم باید همیشه آماده باشیم. آمادگی یعنی توان مقابله با تهدیدات و جنگهای سایبری را داشته باشیم.