about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این مرکز در ابتدای راه‌اندازی در سه محور راهکارهای پرداخت از طریق تلفن همراه، مدیریت ارزشمندی مشتریان و توسعه نرم‌افزارها و راهکارهای کاربردی تلفن همراه فعالیت می‌کند و قرار است فعالیت‌های بعدی مرکز طبق نیازسنجی از بازار دیجیتال گسترش یابد.

مرکز نوآوری‌های کاربردی (Center Of excellence) توسط شرکت هندی کامویوا ایجادشده و نخستین قرارداد آن با اپراتور دوم تلفن همراه ایران و متمرکز بر فناوری‌های حوزه مخابرات و بانکداری برای بازار ایران امضاشده است.

به گفته مدیر ارشد خاورمیانه این شرکت هندی، ظرفیت 500 میلیون دلاری برای بازار دیجیتال ایران پیش‌بینی می‌شود که انتظار می‌رود پس از برداشته شدن تحریم‌ها این بازار رشد چشمگیری داشته باشد؛ زیرا سرعت تحولات فناوری در دنیای دیجیتال بسیار بالاست و حضور گجت‌های هوشمند هرروز در زندگی افراد پررنگ‌تر‌ می‌شود.

وی گفت: انتقال فناوری به ایران و به‌کارگیری استعداد‌های ایرانیان جمله راهبردهای این مرکز است.

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.