about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

شرکت «Thales» مرکز عملیات‌های امنیت سایبری را با هدف تقویت خدمات امنیت سایبری در مراکش افتتاح کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شرکت چندملیتی فرانسوی «Thales» یک مرکز عملیات‌های امنیت سایبری جدید (SOC) را در مراکش به عنوان ششمین مرکز در شبکه بین‌المللی خود افتتاح کرد. مرکز حفاظت در برابر حملات سایبری را در این کشور و در سراسر قاره آفریقا به طور کلی فراهم می‌کند.

تحول دیجیتال جوامع آفریقایی، همانطور که با استفاده گسترده از پرداخت‌های موبایلی در سراسر این قاره نشان داده شده، و افزایش دورکاری به دلیل بحران سلامت، تأثیر زیادی بر آسیب‌پذیری آفریقا در برابر حملات سایبری داشته است.

در حالیکه مشاغل، ادارات و افراد به طور فزاینده‌ای به اینترنت متصل هستند، این روند باید با افزایش سطح حفاظت به منظور مقابله با افزایش و پیچیدگی حملات همراه باشد. خارج از بخش مالی، همه بخش‌ها از جمله مهم‌ترین بخش‌ها مانند خدمات دولتی و همچنین توزیع آب، انرژی و مخابرات تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

علاوه بر این، یک چارچوب قانونی جدید، کسب‌وکارهای آفریقایی را به تجهیز خود به ابزاری برای نظارت در زمینه امنیت سایبری سوق می‌دهد. شرکت تالس، که در حال حاضر در مراکش حضور دارد، در حال تقویت تخصص سایبری خود در این قاره است.

مراکز عملیاتی‌های امنیتی، به صورت 24 ساعته قابلیت‌های شناسایی و تحلیل تهدید را با هم ترکیب و پاسخ‌هایی را مطابق با زیرساخت‌ها و سیاست‌های امنیت سایبری کشور ارائه می‌کنند. 6 مرکز عملیات امنیتی در کانادا، فرانسه، هنگ‌کنگ، هلند، بریتانیا و اکنون مراکش واقع شده‌اند و در حال حاضر شبکه‌ای بین‌المللی را تشکیل می‌دهند که براساس مدل «پیروی از خورشید» فعالیت و از بیش از 100 مشتری در سراسر جهان، با سطح بی‌نظیری از پاسخگویی و انعطاف‌پذیری، پشتیبانی می‌کند.

هیچام الج (Hicham Alj)، مدیرکل تالس در مراکش گفت :

«تالس مفتخر است که می‌تواند تخصص و دانش خود را در زمینه امنیت سایبری در مراکش تقویت کند. راه‌اندازی این مرکز عملیات‌های امنیت سایبری جدید نشان‌دهنده آرزوهای گروه برای حمایت از توسعه امکانات امنیتی در آفریقا و در عین حال مطابقت نزدیک با نیازهای مشتریانش است. علاوه بر ظرفیت‌های تحلیلی، ما به کسب‌وکارها دسترسی به مشاوره و راه‌حل نظارت ترکیبی برای فعالیت‌هایشان را ارائه می‌کنیم، بنابراین تعهد خود را به تقویت مهارت‌ها و استقلال در درازمدت نشان می‌دهیم.»

تالس بیش از 20 سال تخصص در زمینه امنیت سایبری، به ویژه راه‌حل‌های مرکز عملیات‌های امنیتی، همراه با مجموعه گسترده‌ای از راه‌حل‌ها را به مشتریان خود ارائه می‌دهد : ممیزی و مشاوره سایبری، ادغام راه‌حل‌های امنیت سایبری توسعه یافته به‌وسیله تالس و همچنین راه‌حل‌هایی از ناشران برجسته و شبیه‌سازی حملات تست نفوذ (Penetration Testing)  و تیم قرمز (Red Teaming).

در آفریقا، گروه تالس از مشتریان خود در حصول اطمینان از رعایت مقررات و فرآیندهای فنی، ارزیابی خطرات سایبری و سطح بلوغ آنها، بررسی و پیش‌بینی بحران‌های سایبری و خنثی کردن حملات پیچیده پشتیبانی می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
سافت‌بانک
1405/07/17 - 16:33- هوش مصنوعي

سافت‌بانک به دنبال جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران حوزه خلیج‌فارس است

سافت‌بانک برای توسعه فعالیت‌های خود در حوزه هوش مصنوعی، به دنبال جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران حوزه خلیج‌فارس است.

صدور
1405/07/17 - 14:58- هوش مصنوعي

صدور دستورالعمل‌های جدید چین در زمینه نیروهای مولد

چین دستورالعمل‌هایی را برای نیروهای مولد جدید، از جمله هوش مصنوعی، صادر کرد.

کاهش
1405/07/17 - 14:34- هوش مصنوعي

کاهش سفارش‌های آیفون ۱۸ اپل به دلیل تقاضای ضعیف مصرف‌کنندگان

اپل به دلیل تقاضای ضعیف، سفارش‌های آیفون ۱۸ پرو و آیفون ۱۸ پرومکس را کاهش داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.