about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «CyberArk»، یک مرکز جدید تحقیق و توسعه امنیت سایبری را در بئرشبع، اراضی اشغالی، افتتاح کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «CyberArk»، دومین شرکت بزرگ امنیت سایبری اسرائیلی، با سهام معامله شده در نزدک، یک مرکز تحقیق و توسعه جدید در شهر جنوبی بئرشبع افتتاح کرد.

این مرکز، واقع در پارک فناوری «Gav-Yam Negev»، در نزدیکی پایگاه جدید فناوری دفاعی «C4I» ارتش رژیم صهیونیستی و دانشگاه بن گوریون در «Negev» قرار گرفته است. مرکز گروه پاسخگویی حوادث کامپیوتری (CERT) اداره سایبری ملی اسرائیل و 70 استارت‌آپ و مرکز توسعه دیگر در پارک فناوری واقع شده‌اند.

CyberArk در بیانیه‌ای گفت که قصد دارد بیش از 200 کارمند را در سرزمین‌های اشغالی استخدام کند که از این تعداد 100 برنامه‌نویس برای مراکز توسعه آن در «Petah Tikva» و بئرشبع (Beersheba) خواهند بود. مرکز جدید به‌وسیله شای سافر (Shai Saffer)، مدیر سابق پی‌پال (PayPal) اداره خواهد شد.

اودی موکادی (Udi Mokady)، مدیر عامل و بنیانگذار CyberArk ادعا کرد که سایت جدیدِ تحقیق و توسعه به شرکت اجازه می‌دهد تا نوآوری اسرائیلی را از پایتخت Negev در اراضی اشغالی در دسترس مشتریان جهانی قرار دهد.

چِن بیتان (Chen Bitan)، مدیرکل سایبرآرک در اراضی اشغالی و مدیر ارشد محصولات این شرکت در این خصوص اظهار داشت :

«مجاورت با سپاه فناوری ارتش اسرائیل و دانشگاه بن‌گوریون، یک امتیاز قابل توجه را برای سایبرآرک و کارمندانش به ارمغان خواهد آورد، زیرا شرکت می‌تواند به بخشی از اکوسیستم منحصر به فرد سازمان‌های دولتی، دانشگاه‌ها و صنعت در بئرشبع تبدیل شود.»

کارشناسان معتقدند که این شهر جنوبی، به عنوان پایتخت منطقهNegev ، در حال تغییر موقعیت خود به عنوان یک مرکز ملی برای فعالیت‌های امنیت سایبری است.

به گفته محققان، سایبرآرک در زمینه امنیت هویت و محافظت از حساب‌های ممتاز در سرورهای سازمانی در برابر مهاجمان خارجی و خودی‌های مخرب تخصص دارد. در بیانیه شرکت آمده است که مشتریان شامل بیش از 6700 شرکت جهانی، بیش از 50 درصد آنها شرکت‌های «Fortune 500»، هستند.

پارک فناوری Gav-Yam Negev با مساحت 65 هزار متر مربع (700 هزار فوت مربع) محل کار حدود 3000 کارمند است و یکی از بزرگ‌ترین مراکز علمی فنی امنیت سایبری محسوب می‌شود. پس از اتمام کار، این پارک 1.5 میلیارد شِکِلی قرار است به 200 هزار متر مربع و با حضور بیش از 10 هزار نفر گسترش یابد.

دانیل چایموویتز (Daniel Chaimovitz)، رئیس دانشگاه بن گوریون در Negev در مراسم افتتاحیه گفت :

«ورود CyberArk به اکوسیستم ما نه تنها آهنربای اصلی دیگری برای استعداد اشتغال اضافه می‌کند، بلکه امکان تعامل با محققان بن‌گوریون و فرصت‌های کارآموزی را برای دانشجویان ما افزایش خواهد داد.»

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.