about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت سایبرتک از همکاری با نورتال و دانشگاه علم و فناوری هریسبورگ با هدف راه‌اندازی مرکز جدید امنیت سایبری خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سایبرتک (CYBRTEK)، ارائه‌دهنده راه‌حل‌های سایبری، از همکاری با شرکت امنیت سایبری بین‌المللی نورتال (Nortal) و دانشگاه علم و فناوری هریسبورگ (Harrisburg) با هدف راه‌اندازی مرکز توانمندی پیشرفته واقع در محوطه دانشگاه هریسبورگ در پارک دانش دبی، خبر داد. این همکاری با هدف تقویت قابلیت ها و آموزش امنیت سایبری در امارات متحده عربی انجام می‌شود.

این 3 سازمان یادداشت تفاهمی را در کنفرانس جیتکس (GITEX GLOBAL) برای رسمی کردن همکاری امضا کردند. کریستینا کالاس (Kristina Kallas)، وزیر آموزش و تحقیقات استونی در این مراسم حضور داشت و بر اهمیت استراتژیک بین‌المللی این پروژه تاأید کرد.

کارشناسان معتقدند که مرکز صلاحیت سایبرتک از پلتفرم پیشرفته شبیه‌سازی محدوده سایبری Coliseum Nortal به منظور ارائه آموزش عملی برد سایبری برای متخصصان در بخش‌های دولتی و خصوصی استفاده می‌کند. برنامه درسی جامع توسعه یافته توسط دانشگاه هریسبورگ موضوعاتی مانند امنیت سایبری، آمادگی واکنش دیجیتالی در برابر حوادث و استراتژی‌های کاهش را پوشش می‌دهد.

کریم عطیه (Karim Attiyah)، مدیرعامل سایبرتک، گفت :

«این یک نقطه عطف مهم در تحقق چشم‌انداز ما از یک مرکز برتر برای ایجاد مهارت در امنیت سایبری است. در ترکیب با منابع کلاس جهانی نورتال و تخصص دانشگاهی هریسبورگ، ما نسل بعدی رهبران را در این زمینه بسیار مهم توانمند خواهیم کرد.»

مارتین روبل (Martin Ruubel)، مدیر عامل واحد امنیت سایبری نورتال، برای ادغام قابلیت‌ها از طریق این همکاری ابراز اشتیاق کرد. او اظهار داشت :

«ادغام نوآوری ما می‌تواند ایمنی جهانی را در عصر دیجیتال به طور قابل توجهی تقویت کند. مرکز آموزشی جدید از تعهد مداوم دولت امارات متحده عربی برای ایجاد یک صنعت امنیت سایبری قوی و تقویت قابلیت‌های دفاعی کشور پشتیبانی می‌کند. همچنین هدف آن غنی‌سازی فرصت‌های توسعه حرفه‌ای و رسیدگی به کمبود استعدادهای بین‌المللی است. این مشارکت از نقاط قوت تخصصی هر سازمان برای کمک به تجهیز حرفه‌ای‌ها، فارغ‌التحصیلان به زودی و نیروی کار به مهارت‌های مورد نیاز برای محافظت از افراد، مشاغل و دولت‌ها در دنیای تکنولوژی محور ما کمک می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.