about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی، یکم شهریور در سالن همایش بوستان گفت‌وگو با حضور چهره‌های شاخص فرهنگی در دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف کشور و عرضه‌کنندگان و تولیدکنندگان رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی افتتاح شد. از جمله سخنرانان این مراسم، حمیدرضا مقدم‌فر، حسین صفار هرندی و حسین یکتا است.
این نمایشگاه از یکم تا هفتم شهریورماه از ساعت 10 تا 21 در سالن نمایشگاهی بوستان گفت‌وگو به مدت یک هفته برپا است.در این نمایشگاه بخش‌های مختلف از جمله غرفه‌های بین‌الملل و استانی فعال است. در این نمایشگاه کشورهایی از جمله افغانستان، فلسطین و عراق و همچنین فعالان بین‌المللی داخل کشور در عرصه فضای مجازی فعالیت دارند. محمد خراسانی‌زاده، سخنگوی دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی با اشاره به این مطلب که بیش از 470 شرکت برای حضور در نمایشگاه ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: 300 شرکت نرم‌افزاری برای حضور در این دوره از نمایشگاه انتخاب کرده‌ایم و همه تلاشمان را کرده‌ایم تا همه بخش‌های نمایشگاه در داخل سالن‌ها قرار گیرند.
این دومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در پنج بخش اصلی بین الملل ، رسانه های برخط ، نشر دیجیتال ، بازی و انیمیشن ، فن آوری و اطلاعات و همچنین در پنج بخش جانبی: دیجیتال در آینه هنر ، كارگاه ها و نشست ها ، فرصت های و تهدید ها ، واقعیت افزوده و كودك و نوجوان در محل نمایشگاهی بوستان گفتگو برگزار می شود.
هم‌اکنون دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی در حال برگزاری است.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.