about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مقامات سایبری چین، در جدیدترین سیاست‌گذاری سایبری خود، دستور محدودسازی دسترسی کاربران عادی به وی.پی.ان را به شرکت‌های ارتباطی، ابلاغ کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت چین، در راستای تداوم روند تشدید کنترل بر فضای مجازی این کشور، شرکت‌های ارائه دهنده‌ی خدمات ارتباطی به محدودسازی دسترسی کاربران به وی.پی.ان ملزم خواهد ساخت. بر اساس گزارش وبگاه بلومبرگ، جمهوری خلق چین، از ابتدای ماه فوریه‌ی سال آینده، این قانون جدید را به اجرا خواهد گذاشت.


شبکه‌های خصوصی مجازی (VPN)، امکان اتصال امن و رمزگذاری شده را برای کاربران اینترنت، فراهم می‌سازد. همین امر، زمینه‌ی دور زدن فیلترینگ و سانسور اطلاعات را نیز، برای مردم عادی، میسر می‌کند. این مسئله، سبب بروز نگرانی‌های بسیاری در بدنه‌ی دولت چین شده است. بر اساس گزارش‌های منتشر شده، شرکت‌های چاینا موبایل (China Mobile)، چاینا تلکام (China Telecom) و چاینا یونیکام (China Unicom)، از جمله شرکت‌های شاخص دولتی هستند که ملزم به اجرای این قانون، شده‌اند.


بسیاری از کارشناسان، این قانون را تکمیل کننده‌ی قوانین امنیت سایبری اخیر چین و بخشی از استراتژی کلان رئیس جمهور این کشور، موسوم به دیوار آتش بزرگ (Great Firewall)، به شمار می‌رود که در پی افزایش کنترل دولتی بر اینترنت چین است.


این قانون، در صورت اجرا، تقریباً دسترسی شهروندان چینی، به فیس‌بوک، توییتر و برخی منابع خبری شاخص دنیا را غیرممکن می‌سازد.
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.