about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرهایی که اخیرا توسط اف‌اس‌بی بازداشت شدند پیش از محاکمه با بخش تحقیقات همکاری خواهند کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ماموران سازمان امنیت فدرال و سازمان های انتظامی روسیه چهار عضو گروه کلاهبرداری د اینفرود اورگنایزیشن (The Infraud Organization) را که بنیان‌گذار احتمالی آن آندرِی نُواک به اتهام کلاه‌برداری سایبری در ایالات متحده تحت تعقیب قرارگرفته بود، بازداشت کردند. به غیر از نواک، سه عضو دیگر گروه کیریل ساماکوتیایِف استونیایی، کنستانتین بِرگمان و مارک بِرگمان روس در حبس خانگی به سر می‌برند.  

در فوریه 2018 گزارش شد که مأموران سازمان‌های انتظامی 13 نفر را در ایالات متحده به اتهام جرائم سایبری که خسارت آن حداقل 530 میلیون دلار برآورد شده، بازداشت کرده‌اند. در مجموع، 36 نفر، برخی‌ها به صورت غیابی، متهم شدند که نام آندری نواک نیز در بین آن‌ها بوده است. 

13 نفر از اعضای بازداشت‌شده شهروندان کشورهای آمریکا، استرالیا، بریتانیا، فرانسه، ایتالیا و صربستان بودند. بنابرگزارش وزارت دادگستری آمریکا، گروه مذکور توسط یک شهروند اوکراینی در سال 2010 تشکیل‌شده است. 

چهار نفر از اعضای این گروه که توسط اف‌اس‌بی بازداشت‌شده‌اند به‌تازگی توافق همکاری پیش از محاکمه منعقد کرده و علیه بنیان‌گذار احتمالی گروه آندرِی نواک شهادت داده‌اند. 

تاس در این باره گزارش داده است:

برخی از متهمان در بازجویی اعتراف کردند، از جمله درمورد بنیان‌گذار گروه هکری آندری نواک که هفته گذشته دستگیر شد. آن‌ها به طور فعال با تحقیقات همکاری می‌کنند، حبس خانگی از سوی دادگاه توِرسکی در مسکو برای آنها انتخاب‌شده است. 

همه متهمان پرونده به ارتکاب جرایم بخش 2 ماده 187 قوانین کیفری فدراسیون روسیه «گردش غیرقانونی ابزارهای پرداخت» و بخش 2 ماده 272 قوانین کیفری «دسترسی غیرقانونی به اطلاعات رایانه‌ای» متهم شده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.