about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

اعلام آمادگی اپل و اچ‌پی برای حضور در ایران

 به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ روزنامه وال‌استریت ژورنال از مذاکره برخی شرکت‌های حوزه فنّاوری و نفت و گاز  مانند اپل، اچ‌پی و جنرال الکتریک برای ورود به بازار ایران هم‌زمان با آغاز روند لغو تحریم‌ها هستند. 
به نوشته این روزنامه به‌رغم این هنوز شرکت‌های آمریکایی که در زمینه غذا، تأمین قطعات هواپیما و تأمین دارو فعالیت دارند همچنان از معاملات مستقیم با ایران منبع می‌شوند؛ اما نگرانی در زمینه تسلط رقبای اروپایی و آسیایی به بازار ایران شرکت‌های آمریکایی را بر آن داشته که تا به‌محض لغو تحریم‌ها، فرآیند عقد قراردادها و اعزام نمایندگان خود به ایران را آغاز کنند. 
به گزارش ول استریت ژورنال در جدیدترین نمونه، زیرمجموعه سوئیسی شرکت اچ‌پی ماه گذشته پیش‌نویس توافقاتی برای فروش مجدد محصولاتی مانند تبلت و لپ‌تاپ‌های خود را با هماهنگی طرف‌های ایرانی تنظیم کرده است. همچنین سال گذشته نیز شرکت اپل گفتگو با طرف‌های ایرانی در خصوص عرضه احتمالی طیف کاملی از محصولات و خدمات خود از جمله آغاز فروش آیفون، رایانه‌های رومیزی، لپ‌تاپ و حتی افتتاح اپل استور را آغاز کرده بود. 
این گزارش می‌افزاید: شانس ورود به بازار ایران برای شرکت‌هایی آمریکایی، قابل‌توجه بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است. ارزش بازار ایران در حیطه رایانه، دستگاه‌های ویژه بازی‌های ویدئویی و گوشی‌های هوشمند تا چهار سال آینده به 13 میلیارد دلار خواهد رسید. این در حالی است که این مقدار در سال 2014 بر اساس گزارش موسسه تحقیقاتی IBM، 9.5 میلیارد دلار اعلام شده بود.
از سوی دیگر بنا بر گزارش‌های منتشر شده، در ماه گذشته نماینده‌هایی از شرکت Nuovo Pignone، بازوی شرکت جنرال الکتریک در حوزه نفت و گاز نیز به همراه یک هیات رسمی از ایران بازدید کرده بودند.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.