about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت‌های فناوری اطلاعات روسیه برای توسعه و استفاده از محصولات بومی گرنت دریافت می‌کنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه در گزارشی اعلام کرد شرکت‌های فناوری اطلاعات این کشور و برای توسعه و استفاده از محصولات  فناوری اطلاعات بومی بیش از 6 میلیارد روبل گرنت دریافت خواهند کرد. بنیاد توسعه فناوری‌های اطلاعات، بنیاد نوآوری‌های اسکولکاوا و بنیاد حمایت از نوآوری‌ها به‌عنوان اپراتورهای این اقدام حمایتی عمل خواهند کرد. 

بنیاد توسعه فناوری‌های اطلاعات 62 پروژه با گرنت 4.5 میلیارد روبل انتخاب کرده است. درمجموع، 226 درخواست برای دریافت گرنت ثبت شده که دو برابر بیشتر از سال گذشته بوده است.  

برخی از پروژه‌هایی که برای توسعه پذیرش‌شده‌اند عبارت‌اند از: سیستم کمک در تصمیم‌گیری برای رادیولوژیست‌ها هنگام برنامه‌ریزی جراحی‌های اندو پروتز، سیستم شبکه عصبی تجزیه‌وتحلیل معنایی و ترکیب محتوا در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، ابزارهایی برای مدیریت سیاست‌های گروهی سیستم‌عامل‌های روس. 

بنیاد اسکولکاوا 12 پروژه با مقدار گرنت 680 میلیون روبل برگزیده است. برخی از پروژه‌های استفاده آزمایشی عبارت‌اند از: سیستم‌های مانیتورینگ وضعیت زیرساخت و آب‌رسانی در شهر، پلت فرم یکپارچه ساخت دوقلوهای دیجیتال برای طرح ریزی حمل‌ونقل. 

بنیاد حمایت از نوآوری‌ها نیز از پروژه‌ها به ارزش 1.2 میلیارد روبل حمایت کرده است. 

ماکسیم پارشین، معاون وزیر ارتباطات روسیه دراین‌باره اعلام کرد:

شاخص‌های حمایت گرنتی که برای سال 2021 در چارچوب طرح فدرال «فناوری‌های دیجیتال» برنامه ملی «اقتصاد دیجیتال فدراسیون روسیه» برنامه‌ریزی‌شده، به‌طور کامل به‌دست‌آمده است. شرایط دریافت حمایت گرنت نیز بهینه شده است – بنیاد توسعه فناوری‌های اطلاعات روسیه سرویس ارائه درخواست را در پورتال خدمات دولتی قرار داده، مهلت بررسی را کوتاه و مهلت قانونی ارائه مجدد را برداشته است.  

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.