about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در احکامی سه عضو جدید هیئت‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت را منصوب کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور در احکام جداگانه‌ای امیر محمدزاده لاجوردی و محمد جعفرپور را به عنوان عضو موظف و سیدمحمد رضوی زاده را به عنوان عضو غیرموظف هیئت‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت منصوب کرد.

وزیر ارتباطات همچنین در احکام صادره از زحمات آقایان ترابیان، اکبری و کشاورز در مدت عضویت در هیئت مدیره شرکت زیرساخت تشکر کرد.

اعضای جدید هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت از متخصصان برتر شبکه‌های رایانه‌ای در کشور هستند.

محمد جعفرپور دارای مدرک کارشناسی ارشد شبکه‌های کامپیوتری است و بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت حرفه‌ای در زمینه طراحی، پیاده‌سازی و مدیریت شبکه‌های ارتباطی در مقیاس ملی را داراست.

سیدمحمد رضوی‌زاده دارای مدرک دکتری مهندسی مخابرات و دانشیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت است و هم اکنون رئیس پژوهشکده ارتباطاتِ پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

رضوی‌زاده مدیریت چندین پروژه علمی و صنعتی در حوزه طراحی شبکه‌های ارتباطی و انتشار دهها مقاله علمی پژوهشی را در کارنامه خود دارد.

امیر محمدزاده لاجوردی نیز دارای مدرک دکتری مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و متخصص شبکه‌های کامپیوتری و امنیت فناوری اطلاعات است.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.