about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

فیروزآبادی: افراد در فضای مجازی از خود «بازنمایی» می‌کنند و این امر، اقتصاد بزرگی را راهبری می‌کند

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ابوالحسن فیروزآبادی، رئیس مرکز ملی فضای مجازی به تازگی در مصاحبه‌ای از روند رو به پیشرفت اعتیاد به قمار در فضای مجازی اظهار نگرانی کرده و نسبت به آسیب‌های احتمالی این رفتار هشدار داده است.

فیروز آبادی در نخستین همایش ملی «آسیب شناسی روانی کرونا و مداخلات روانی-اجتماعی»، اظهار کرد: اعتیاد به قمار از نگرانی‌های ماست؛ چراکه قمار در فضای مجازی به شکل اعتیاد ظهور کرده است. رئیس  مرکز ملی فضای مجازی، با بیان اینکه در حال حاضر انسان علاوه بر زیست در اکوسیستم فیزیکی، در اکوسیستم فضای مجازی نیز زیست می‌کند، درباره متوسط ساعات حضور در فضای مجازی توضیح داد: میانگین زیست افراد در فضای مجازی حدودا ۴ ساعات است. حدود ۴.۶ میلیارد نفر در جهان در شبکه‌های اجتماعی عضو‌اند و این به آن معنا است که در فضای مجازی حدود ۴.۶ درصد فعالیت شبکه‌ای دارند که خود این امر در روح و روان انسان‌ها تاثیر دارد.

وی  افزود: افراد در فضای مجازی از خود «بازنمایی» می‌کنند و این بازنمایی از خود، اقتصاد بزرگی را راهبری می‌کند. شاهد رفتارهای غیر قابل پیش‌بینی در فضای مجازی هستیم که با رفتارهای ۲۰ سال قبل جامعه متفاوت است و این نیز می‌تواند به نظام تولید بیماری‌های روانی و حتی «انزوای در جمع» منجر شود.

رئیس  مرکز ملی فضای مجازی، معتقد است گرچه توسعه فضای مجازی موجب توسعه ابعاد مختلف اجتماعی زندگی بشری می‌شود اما در عین حال شاهد نوعی فردیت گرایی افراطی در این فضا هستیم که از آن با تعبیر «انزوا در جمع» یاد می‌کنند.

انتشار بیش از ۱۰۶هزار تکذیبیه برای پاسخ به اخبار فضای مجازی
وی در بخش دیگر سخنان خود به مشروعیت بخشیدن ورود کودکان به فضای مجازی و دورکاری شاغلین در دوران پاندمی کووید ۱۹ اشاره و تصریح کرد: در این دوران از رویدادهای برخط پلتفرمی نظیر اسکای روم ۴۰۰ میلیون نفر در ساعت استفاده کردند.

از سوی دیگر در روزهای اولیه پاندمی کووید ۱۹ اخبار جعلی کرونا بسیار دردسر ساز بود. نزدیک ۱۰۶ هزار تکذیبیه در فضای مجازی  و رسانه‌های اجتماعی منتشر شد که منشا آن اخبار پیام‌رسان تلگرام بود و نیز ۱۵ هزار تکذیبیه نیز درمورد اخبار پخش شده در اینستاگرام منتشر شد.

به گفته فیروزآبادی در سال اول پاندمی کووید ۱۹، نزدیک به ۳۰۰ میلیارد خبر کرونایی در فضای مجازی توسط مردم مشاهده شد و گرچه طبق نظرسنجی حدود ۶۷ درصد مردم اخبار صحیح کرونا را از رسانه‌های مردمی کشور دریافت می‌کردند اما اثرات این ۳۰۰ میلیارد خبر با توجه به میزان بازدید آن قابل توجه بود.

فیروزآبادی: در سال اول پاندمی کووید ۱۹، نزدیک به ۳۰۰ میلیارد خبر کرونایی در فضای مجازی توسط مردم مشاهده شد.

همچنین وی در پایان سخنان خود با تاکید بر اهمیت افزایش سواد فضای مجازی مردم، افزود: گرچه در حال حاضر شاهد چند صد میلیارد خبر کرونا در فضای مجازی نیستیم و این رقم به زیر یک میلیارد کاهش یافته اما مشاهده اخبار روانشناسی در فضای مجازی ۴ برابر شده است و این نشان دهنده نیاز مردم به دریافت این خدمات است.

تازه ترین ها
تقویت
1403/12/07 - 07:36- هوش مصنوعي

تقویت همکاری‌های فناوری و هوش مصنوعی در عربستان

وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان مذاکراتی در سطح بالا برای تقویت همکاری‌های هوش مصنوعی، فناوری و فضایی انجام داد.

گسترش
1403/12/07 - 07:34- آسیا

گسترش روابط هند و مالزی در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی

به گفته کارشناسان، هند و مالزی روابط دفاعی خود را گسترش دادند و بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز کردند.

حمله
1403/12/07 - 07:32- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی به سازمان‌های بهداشتی اروپا

هکرهای مرتبط با چین، سازمان‌های بهداشت و درمان اروپا را در کمپین مشکوک به جاسوسی هدف قرار دادند.