about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اعترافات هکر روسی عامل حمله جی‌پی مورگان

هکر 36 ساله روسی در دادگاه آمریکا درمورد حمله سایبری جی‌پی مورگان توضیح می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آندره تیورین (Andrei Tyurin)، هکر 36 ساله روسی و عامل حمله سایبری جی‌پی مورگان (JP Morgan) قصد سرقت اطلاعات مالی این شرکت آمریکایی را داشت. وی سال گذشته با اتهامات مرتبط با جابجایی‌های غیرقانونی پول به همراه چند نفر دیگر از گرجستان اخراج شد.

براساس آرشیو قضایی ایالات متحده، هفته آینده تیورین به همراه دادستان فدرال در جلسه‌ای بر سر دادخواست بی‌گناهی بحث خواهند کرد. وی پیشتر در دادگاه نیویورک حاضر شده بود، اما جلسات دادگاه باطل شدند. چندی پیش وکلای دادگستری منهتن قصد داشتند با بیان اتهام دیگری درمورد هک کردن آنلاین تجارت واسطه‌گری در آتلانتا جرم تیورین را ثابت کنند.

در جریان حمله سایبری جی‌پی مورگان، مقامات آمریکایی به این نتیجه رسیدند که این حمله با پشتیبانی برخی آژانس‌ها با احتمال بالای ارتباط با شرکت‌های امنیتی روسی شکل گرفته، اما نتیجه نشان داد که این نقض ناشی از برخی جرایم مانند : کنترل سهام و پولشویی بوده است.

فلوریان میدِل (Florian Miedel)، وکیل مدافع مجرم هیچ واکنشی نسبت به اولین درخواست‌های تحقیقات نشان نداد و نماینده دادستان نیز هیچ بیانیه‌ای نداشت. تیورین و همکارانش به اتهام برخی جرایم در سال 2015 مجرم شناخته و دوستانش دستگیر شدند؛ اما تیورین موانع را پس از اخراج از گرجستان پشت سر گذاشت. دادگاه هنوز حکم نهایی را درمورد او صادر نکرده است.

اطلاعات به اشتراک گذاشته شده از سوی مجرمان شاید به قانون و بیان ارتباط میان تجارت آمریکا و متخلفان روسی، آژانس‌های اطلاعاتی و جریان پول سیاه خارجی کمک کند.

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.