اعتراض شرکتهای فناوری نسبت به CISA
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ شرکتهای بزرگ فناوری مانند گوگل، فیسبوک و آمازون به مخالفت با لایحهی به اشتراکگذاری اطلاعات امنیت سایبری آمریکا (CISA) پرداختند. این لایحه شرکتهای خصوصی و دولتی را ملزم میکند تا اطلاعات خود را برای مقابله با تهدیدات سایبری به اشتراک بگذارند.
انجمن صنعت ارتباطات و رایانه (Computer & Communication Industry Association) در آمریکا به نمایندگی از شرکتهای بزرگ حوزهی فناوری اطلاعات آمریکا اعلام کرد این لایحه مبارزه با تروریسم و جرائم سایبری را پوشش نمیدهد.
ران ویدن (Ron Wyden)، سناتور ایالت اورگن، گفت: «این شرکتهای فناوری باور دارند اجرای سیاستهای امنیت سایبر برای تجاوز به حریم خصوصی کاربران به بهانهی مقابله با حملات سایبری، غیرقابلتوجیه است؛ زیرا تلاش برای جلوگیری از حملات با استفاده از اطلاعات به اشتراکگذاری شده، در مقیاس کمی صورت میگیرد.» وی افزود گوگل، فیسبوک و یاهو، اعلام کردهاند که از حریم خصوصی کاربران خود حمایت میکنند! البته اعتراض چنین شرکتهایی که در حوزهی جمعآوری اطلاعات از شهروندان در خدمت آمریکا هستند، جای تأمل دارد.
برخی از جمهوری خواهان آمریکا نیز در اعتراض به این لایحه گفتند لایحهی مذکور به سازمانهای دولتی اختیار دسترسی به اطلاعات خصوصی افراد را بدون آگاهی آنها میدهد، بدون اینکه بهبودی در روند پیشگیری از حملات ایجاد شود.
وزارت امنیت داخلی آمریکا نیز اعلام کرد که این لایحه موجب افزایش نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی و آزادیهای مدنی شهروندان میشود. در مقابل برخی از سناتورهای کمیتهی اطلاعاتی مجلس سنای آمریکا تصریح کردند این به اشتراکگذاری کاملاً اختیاری است.