اظهار نظر جدید کاخ سفید در مورد حمله به سولار ویندز
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ تیم تحقیقاتی کاخ سفید برای حمله به شرکت سولارویندز، طی یک کنفرانس خبری از نگرانی خود بابت نفوذ به 100 شرکت آمریکایی و مشکلات آتی حاصل از این حمله سخن گفت.
Anne Neuberger، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در زمینه سایبر و فناوری های نوظهور، در یک کنفرانس خبری عنوان کرد:
« 9 آژانس دولتی و بیش از 100 ارگان خصوصی فعال در بخش فناوری آمریکا مورد هدف این حمله سایبری قرار گرفته اند.»
وی افزود:
« شرکت های خصوصی نمی توانند از ما را در برابر حملات سایبری محافظت کنند و دولت باید به این قضایا ورود کند. اکثر بخش های خصوصی که مورد هدف این حمله سایبری قرار گرفته اند، شرکت های فناوری محور هستند که می توانند زمینه حملات بعدی را مهیا کنند.»
آن نوبرگر ادعا کرد که هکرهای نفوذ کننده به سیستم های آمریکا به احتمال خیلی زیاد روس تبار هستند.»
وی گفت:
« با هک شدن سیستم های فایر آی و مایکروسافت، ما به این نتیجه رسیدیم که این حمله یک رویداد جاسوسی ساده نیست و مطمئنا طراحی و برنامه ریزی برای آن، ماه ها به طول انجامیده است. این اتفاق می تواند مقدمه حملات بعدی به آمریکا را نیز مهیا کند. مطمئنا این حمله توسط هکرهایی پیچیده و پیشرفته انجام شده است و عاملین این حمله سطح دانش خود در مورد فناوری را به رخ کشیدند.»
او معتقد است که شروع این حمله از داخل آمریکا و سیستم شرکت های خصوصی کار را برای آن ها مشکل کرده است زیرا که نظارت بر شبکه شرکت های خصوصی امری مشکل می باشد.
آن نوبرگر گفت که بررسی حمله به سولار ویندز امری زمان بر است و بایستی لایه به لایه مورد بررسی قرار بگیرد. ممکن درک کامل ابعاد این حمله، سال ها به طول بیانجامد.
برد اسمیت رئیس مایکروسافت نیز هفته گذشته اعلام کرد که حمله به سولار ویندز، بزرگ ترین و پیچیده ترین حمله سایبری ثبت شده در دنیا است.