about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

وزیر امنیت داخلی سابق آمریکا معتقد است آمریکا باید از قابلیت‌های سایبری تهاجمی خود برای جلوگیری از حملات سایبری آینده استفاده کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از نیوز ویک؛ جه جانسون (Jeh Johnson)، وزیر امنیت داخلی پیشین آمریکا گفت:

دولت باید از قابلیت‌های سایبری تهاجمی بی‌نظیر خود به‌عنوان ابزاری برای جلوگیری از حملات آینده استفاده کند.

این اظهارنظر بخشی از بسیاری از پیشنهاد‌های جانسون بود که به‌عنوان ابزاری برای پاسخ به تهدید فزاینده جنگ سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی آمریکا مطرح شد.

اظهارات جانسون نشان می‌دهد این مدیر سابق بر این باور است که آمریکا می‌تواند با بهره‌گیری از قابلیت‌های سایبری تهاجمی، خود را در حوزه دیجیتال در موقعیت بهتری قرار دهد.

جانسون گفت:

آمریکا دارای قابلیت‌های سایبری تهاجمی بی نظیری است. این قابلیت‌ها باید هم به‌عنوان یک عامل دفاعی و هم به‌عنوان یک عامل بازدارنده عمل کنند. من دریافت‌کننده جایزه صلح رونالد ریگان هستم؛ مانند رئیس‌جمهور ریگان، من معتقدم که صلح و امنیت از طریق قدرت به دست می آیند.

وی فضای سایبری را "منطقه جنگی جدید قرن 21" نامید و گفت:

حملاتی که از طریق اقدامات سایبری انجام می‌شود باید به‌عنوان حمله علیه خود ملت تلقی شود و نیازمند یک واکنش ملی است. به هم‌پیوستگی اقتصاد آمریکا موجب شده وقوع یک حمله برای مثال در بخش انرژی، بتواند عواقب گسترده‌ای در سراسر کشور داشته باشد.

جانسون علاوه بر مبارزه با این حملات از طریق افزایش عملیات تهاجمی، پیشنهاد کرد که دولت باید اقدامات گزارش اجباری خود را تقویت کند. وی امیدوار است دولت به‌جای اینکه به شرکت‌ها این گزینه را بدهد که از دانش حملات محافظت کنند، درواقع یک نمای واقعی از میدان نبرد را ترسیم کند که به فرماندهی سایبری آمریکا امکان نظارت بر حملات را می‌دهد.

این مقام امنیتی همچنین از کنگره خواست تا گرد هم‌آیند و «حداقل استانداردهایی برای امنیت سایبری در زیرساخت‌های حیاتی» ایجاد کنند. او پیشنهاد کرد، این امر شرکت‌هایی که از رسیدگی به این موضوع غفلت کرده‌اند را وادار می‌کند تا اقدامات دفاعی خود را افزایش دهند.

وزیر امنیت داخلی سابق آمریکا خاطرنشان کرد:

بیشتر زیرساخت‌های حیاتی کشور ما در دست بخش خصوصی است. دولت باید با همکاری با بخش خصوصی، استانداردهای اساسی، عملی و قابل‌اجرا را توسعه دهد. خبر خوب این است که بسیاری از شرکت‌های بزرگ و پیشرفته در بخش زیرساخت‌های حیاتی، در امنیت سایبری فراتر از دارایی‌های خود هستند و برخی دیگر، ازجمله بسیاری از شرکت‌های تازه‌وارد به بخش زیرساخت‌های حیاتی در این شرایط نیستند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.