about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

داده‌های شخصی کاربران اپلیکیشن‌های بومی در روسیه به سرویس‌های خارجی ارسال نمی‌شود. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مقامات وزارت ارتباطات روسیه اعلام کردند در تجهیزات الکترونیک همچون تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و تلویزیون‌های هوشمندی که پس از 1 آوریل تولیدشده‌اند، نسخه‌های استاندارد اپلیکیشن‌های بومی پرکاربر نصب خواهند شد.  

این برنامه‌ها از فروشگاه‌های اپلیکیشن دانلود شده و با الزامات آن‌ها در بخش امنیت و حفاظت از داده‌های شخصی مطابقت خواهند داشت. هنگام نصب برنامه‌ها به کاربر پیشنهاد می‌شود با توافق‌نامه کاربری که در آن تمام جزئیات ازجمله جزئیات مربوط به انتقال داده‌ها و انتشار آگهی و غیره ارائه‌شده، آشنا شوند. 

این برنامه‌ها به سرویس‌های خارجی فقط داده‌های ناشناس فنی کاربر را که برای تبلیغات موردنیاز است، انتقال خواهند داد. 

پیش نصب نرم‌افزار بخشی از راهبرد جایگزینی واردات و توسعه محصولات دیجیتال روسیه است. قرار است در تجهیزات الکترونیکی که از 1 آوریل 2021 تولیدشده و در خاک این کشور به فروش می‌رسند، اپلیکیشن‌های بومی نصب ‌شوند.

به اعتقاد مقامات روسیه، امروزه در بسیاری از دستگاه‌های فنی برنامه‌های خارجی به‌طور پیش‌فرض نصب‌شده‌اند، اقدام جدید روسیه شرایط متعادل‌تری برای رقابت محصولات این کشور با نرم‌افزارهای خارجی ایجاد خواهد کرد. ضمن اینکه کاربر همیشه قادر خواهد بود از نرم‌افزار نصب‌شده امتناع ورزد و از همان سرویس‌های دلخواه خود استفاده کند. 
 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.