about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

نخست وزیر اسرائیل مجدداً بر ایجاد «گنبد آهنین سایبری» و «تقویت فضای سایبری» تاکید کرد.

اظهارات مقامات دولت اسرائیل در کنفرانس سایبری تل آویو

هفته گذشته سومین «کنفرانس بین‌المللی جنگ سایبری» در دانشگاه تل‌آویو برگزار شد. در این همایش نخست وزیر اسرائیل مجدداً بر ایجاد «گنبد آهنین سایبری» و «تقویت فضای سایبری» تاکید کرد. در این کنفرانس افراد سرشناس دیگری نیز حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند. گزارش حاضر به بررسی کنفرانس اخیر پرداخته و گفته‌های نخست وزیر این کشور را پیرامون فضای سایبری مورد بررسی قرار می‌دهد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی خاطر نشان کرد اسرائیل مانند یک ستاره در حال پیشروی در حوزه سایبری می‌باشد و دو مسئله نشان دهنده اين مهم است. یکی اینکه حملات سایبری بر علیه اسرائیل به ندرت موفقیت آمیز بوده و دوم برگزاری کنفرانس حاضر که توانسته بزرگان حوزه سایبری را از سراسر جهان برای استفاده از تجارب سایبری اسرائیل دور هم جمع کند.

در این همایش همچنین اویاتار ماتانیا رئیس دیوان سایبری ملی اسرائیل (اين مرکز يكي از حاميان کنفرانس بوده است)، بیان داشت: «با توجه به افزایش چالش‌های سایبری، شرکت‌های بزرگ دنیا نظیر GE و ORACLE در صدد راه‌‌اندازی مراکز تحقیق و توسعه خود در اسرائیل مي‌باشند».کنفرانس سایبری تل‌آویو با ریاست جنرال «ایزاد بن اسرائیل» برگزار شد. او ریاست آژانس فضایی اسرائیل و دیوان ملی تحقیقات و توسعه وزارت علوم را بر عهده دارد. در این کنفرانس افراد مختلفی دولتی و دانشگاهی اسرائیل و سایر کشورها به سخنرانی و ارائه مقاله پرداختند که از جمله حضار مي‌توان بنیامین نتانیاهو و یوگان کسپراسکای( بنیانگذار و مدیرعامل شرکت امنیتی کسپراسکای) را نام برد.
 

بنیامین نتانیاهو که در دانشگاه تل‌آویو سخنرانی می‌کرد مدعی شد: «در ماه‌های اخیر حملات سایبری ایران به اسرائیل افزایش چشم گیری داشته است». او که در جمع بزرگان سایبری و محققیان علمی علوم رایانه کشورهای مختلف صحبت می‌کرد، اظهار داشت: «این حملات از سوی ایران به صورت مستقيم و غیرمستقیم از طریق پروکسی‌های حزب‌الله و حماس صورت می‌گیرد». او گفت: «این حملات سایبری نه تنها زیرساخت‌های استراتژیک اسرائیل را هدف قرار می‌دهد، بلکه در پی ضربه به اهداف اقتصادی و شهری نیز می‌باشند».

 نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر لزوم راه اندازی سریع‌تر «گنبد آهنین سایبری»، به منظور مقابله و خنثی سازي حملات سایبری تاکید کرد. حملاتی که نه تنها تعداد آن‌ها افزایش داشته است بلکه پیچیدگی و کیفیت آن‌ها نیز پیشرفت کرده است. وی اظهار داشت در پی ملاقاتش در ماه مارچ با باراک اوباما درباره این موضوع بحث و رایزنی طولانی داشته است. او گفت: «امروز فضای سایبری بخشی از میدان جنگ است. این جنگ مربوط به آینده نیست بلکه هم اکنون در حال فعالیت است».

بازخوانی و بررسی گفتمان مقامات اسرائیلی و در صدر آن‌ها نخست وزیری آن‌ها کاملاً بیانگر ستیزه گر بودن و تهدید آمیز بودن رفتار و اقدامات آن‌ها علیه ایران است، به طرزی که مقام اول این رژیم در یک اجتماع جهانی و گردهمایی علمی به کرات ایران را متهم به حملات سایبری به اسرائیل کرده و بیان می‌کند «باید برای حملات سایبری فراوان که از سوی ایران متوجه اسرائیل می‌شود چاره اندیشید».

تازه ترین ها
طرح
1405/07/04 - 18:04- هوش مصنوعي

طرح اقدام علیه خشونت جنسیتی ناشی از هوش مصنوعی در سازمان ملل

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار اقدام علیه خشونت جنسیتی ناشی از هوش مصنوعی شد.

توافق
1405/07/04 - 17:01- آمریکا

توافق چین و آمریکا بر سر کاهش ۳۰ میلیارددلاری تعرفه‌ها

چین اعلام کرد که در چارچوب توافقی هشت‌ماده‌ای، چین و آمریکا بر سر کاهش ۳۰ میلیارددلاری تعرفه‌ها توافق کردند.

لایحه
1405/07/04 - 16:36- آمریکا

لایحه منع دولت فدرال از تجهیز سامانه‌های دولتی به قطعات ساخت چین

قانون‌گذاران آمریکایی لایحه‌ای را ارائه کردند که هدف آن منع دولت فدرال از تجهیز سامانه‌های دولتی حساس به قطعات ساخت چین است.