about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بنا به اظهارات زاخارووا اوکراین از تروریسم اینترنتی حمایت می‌کند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سخنگوی وزارت خارجه روسیه ماریا زاخارووا اعلام کرد اوکراین داعش سایبری تشکیل داده و از تروریسم اینترنتی حمایت می‌کند. 

پیش‌ازاین، الکساندر بورنیاکوف، معاون وزیر تحول دیجیتال اوکراین، در مصاحبه با پولیتیکو، از تشکیل اولین ارتش فناوری اطلاعات جهان پس از آغاز عملیات ویژه نظامی روسیه در این کشور خبر داده بود. 

زاخارووا در تلگرام نوشت کی‌یف اهداف مجرمانه‌ای را دنبال می‌کند. اوکراین به دنبال حمله به زیرساخت‌های دیجیتال حساس اجتماعی، بخش‌های غیرنظامی و منابع حیاتی روسیه من‌جمله بیمارستان‌ها، زایشگاه‌ها، نیروگاه‌های هسته‌ای، هک حساب‌های شرکت‌های بزرگ است. 

به گفته وی، پس از اعلام تشکیل ارتش فناوری اطلاعات توسط اوکراین، بزرگ‌ترین حمله سایبری از زمان آغاز عملیات ویژه در این کشور به شرکت‌های تابعه روس‌‌نِفت در آلمان انجام‌شده است.

نیروهای سایبری موردحمایت اوکراین بانفوذ به شبکه داخلی شرکت حجم عظیمی از داده‌ها را به سرقت بردند و با پوشش ردپای خود 20 گیگابایت اطلاعات کاربردی را حذف کردند.  

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/06/26 - 13:24- هوش مصنوعي

پیشنهاد کارشناسان امنیتی آمریکا و چین برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی

کارشناسان امنیتی آمریکا و چین برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی، تدابیر نظارتی مشابه پادمان‌های هسته‌ای پیشنهاد می‌کنند.

درخواست
1405/06/26 - 12:47- هوش مصنوعي

درخواست پادشاه چارلز از رهبران هوش مصنوعی در نشست اسکاتلند

پادشاه چارلز در نشست اسکاتلند از رهبران هوش مصنوعی می‌خواهد از بشریت محافظت کنند.

همکاری
1405/06/26 - 12:23- هوش مصنوعي

همکاری کره جنوبی و ترکمنستان در زمینه هوش مصنوعی و فناوری دوقلوی دیجیتال

کره جنوبی و ترکمنستان برای استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع آب برنامه‌ریزی می‌کنند.