about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزارت ارتباطات و انفورماتیک اندونزی نسبت به نظارت مستمر سایبری بر محتوای مستهجن فضای دیجیتال اطمینان داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ وزارت ارتباطات و انفورماتیک اندونزی تضمین داد که نظارت سایبری برای حذف محتوای مستهجن توزیع شده در فضای دیجیتال ادامه خواهد داشت.

جانی جی پلات (Johnny G. Plate)، وزیر ارتباطات و انفورماتیک اندونزی اعلام کرد که گشت سایبری روزانه بدون تأخیر انجام می‌شود تا از فضای دیجیتال سالم و ایمن برای همگان اطمینان حاصل شود.

وی تصریح کرد :

«این (گشت سایبری) بدون توقف شامل نظارت بر محتوای بزرگسالان، به ویژه پورنوگرافی کودکان است زیرا پورنوگرافی کودکان در همه کشورها ممنوع است. در یک هفته گذشته، ما هزاران حساب کاربری را به همین دلیل حذف کردیم.»

علاوه بر هزاران حساب کاربری، بیش از یک میلیون قطعه محتوای مستهجن، که در فضای مجازی قابل دسترسی بود، در مدت یک هفته در اندونزی حذف شد.

پلات تأکید کرد که این وزارتخانه به تنهایی در مدیریت محتوای مستهجن عمل نمی‌کند، بلکه با سایر طرف‌ها مانند پلتفرم‌های موتورهای جستجو و اپراتورهای تلفن همراه نیز همکاری خواهد داشت.

به گفته این مقام اندونزیایی، وزیر ارتباطات و انفورماتیک همچنین برای پیگیری مشکل پورنوگرافی موجود در فضای دیجیتال با پلیس همکاری می‌کند. ان وزارتخانه در رسیدگی به این مشکل، همیشه با دیگران هماهنگ است تا دسترسی به فضای دیجیتال اندونزی را حذف کند.

این در حالی است که اجرای قانون زیر نظر پلیس انجام می‌شود.

علاوه بر این، مواقعی وجود دارد که کاربران اینترنت در اندونزی از شبکه خصوصی مجازی (VPN) برای حفظ حریم خصوصی استفاده می‌کنند.

با این حال پلات از مردم خواست در استفاده از این شبکه عاقلانه عمل کنند و به دیگران آسیب نرسانند.

او تأیید کرد که استفاده از وی‌پی‌ان مستلزم اخلاق شخصی قوی و انعطاف‌پذیری اخلاقی است، زیرا خارج از اختیارات سازمان دهندگان سیستم الکترونیکی است.

وزیر ارتباطات و انفورماتیک اندونزی اظهار داشت :

«به محض استفاده از وی‌پی‌ان، ما وارد یک فضای خصوصی می‌شویم و نمی‌توانیم محتوای منفی را در آن پخش کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.