about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اطلاعات نظامی آمریکا در دستان Ghost Squad

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گروه هکری Ghost Squad، چند ماه پیش، دو حمله اختلال سرویس توزیع شده علیه وبگاه گروه طرفدار نژاد پرستی Ku Klux Klan و گروه ضد نژادپرستی Black Lives Matter انجام داد و موفق شد در پی این حمله، دسترسی‌هایی را بر روی وبگاه‌های مذکور ایجاد کنند. بعد از آن نیز، این گروه حملاتی را علیه برخی مؤسسات و نهادهای بانکی انجام داد که حکایت از سطح متوسط حملات این گروه داشت؛ اما به اعتقاد کارشناسان امنیتی، حملات اخیر این گروه هکری، نشان‌دهنده این است که سطح حملات آن‌ها، به کلی تغییر کرده است و دیگر رنگ و بویی از حملات قدیمی ندارد.
به تازگی این گروه هکری، با انتشار تعدادی از ایمیل‌ها و اطلاعات شخصی کارکنان بخش نظامی در آمریکا، مدعی حمله به این بخش و سرقت اطلاعات آن شد، موضوعی که سبب افزایش نگرانی‌ها در بین مقامات امنیتی در این کشور شده است. ظاهراً این اطلاعات در فضای دارک‌وب، برای خریدوفروش قرار داده شده است. اطلاعات منتشر شده در اینترنت، اطلاعاتی از قبیل نام و ایمیل، شماره تلفن، آدرس، کد پستی، اطلاعات کارت‌های اعتباری و سایر اطلاعات ضروری حدود 2437 نفر از کارکنان نظامی ایالات متحده است. این گروه هکری، معتقد است این کار را در اعتراض به حضور نظامی آمریکا در سراسر دنیا و تعریف غلطی از تروریسم انجام داده که این کشور، به بهانه مقابله با آن، به تمامی نقاط دنیا، حمله نظامی انجام می‌دهد.
برخی کارشناسان امنیتی، از رسانه‌های آمریکایی نظیر سی ان ان و فاکس نیوز، به‌عنوان اهداف احتمالی و بعدی این گروه هکری نام می‌برند چرا که به اعتقاد آن‌ها، این گروه هکری، تاکنون موفق شده است حملاتی را علیه سرورهای ایمیل این دو خبرگزاری آمریکایی انجام دهد.

 

تازه ترین ها
جی
1405/06/28 - 15:05- آمریکا

جی دی ونس خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد.

گسترش
1405/06/28 - 14:29- آسیا

گسترش پایش اراضی کرانه باختری توسط ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی

ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی برای پایش اراضی، به کرانه باختری نیز گسترش یافته‌اند.

حمله
1405/06/28 - 14:22- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی «فیمِس‌اسپَرو» به دولت‌های آمریکای لاتین

هکرهای منتسب به چین با استفاده از یک درِ پشتی جدید با نام اسپَروواکی، حملات سایبری گسترده‌ای را علیه نهادهای دولتی در آمریکای لاتین آغاز کرده‌اند.