about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

اصطلاح پلتفرم پردازنده روی محصول اسنپ دراگون

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کوآلکوم پیش‌تر از واژه اسنپ دراگون Snapdragon و پردازنده  Processor برای توضیح قدرتمند بودن تراشه اختصاصی خود روی موبایل استفاده کرده اما می‌گوید واژه «پردازنده» برای اسنپ دراگون آن را در حد یک «سی پی یو» نگه می‌دارد درحالی‌که فناوری‌های بکار رفته در این تراشه بیشتر از «سی پی یو» است. کوآلکوم برای توضیح بیشتر به واژه‌های فناوری technology در کنار سخت‌افزار Hardware و نرم‌افزار Software و سرویس‌هایی که داخل تراشه خود قرار داده اشاره‌کرده است که کلمه «پردازنده» آن را در برنمی‌گیرد.

به همین دلایل کوالکوم می‌گوید نمی‌تواند برای محصول «اسنپ دراگون» معادل‌سازی با «پردازنده» کند و از واژه پلتفرم Platform برای توضیح واژه اسنپ دراگون استفاده خواهد کرد.
درواقع محصول «اسنپ دراگون» در دل خود سی پی یو، جی پی یو/گرافیک و DSP و یک مودم را جای‌داده است و پلتفرم موبایلِ اسنپ دراگون، فناوری‌هایی مانند کپچر کردن سیگنال، مرور وب و انجام تماس تلفنی را همراه با شارژ سریع Qiuck Charge، اسکنر اثرانگشت، سیستم صوتی DAC، وای فای و کنترلر تاچ؛ داخل خود جمع کرده است و به همین دلایل نزدیک‌ترین واژه به آن، پلتفرم Platform است نه پردازنده Processor که کاربر روی موبایل آن‌ها را تجربه می‌کند.

 

تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/16 - 16:22- آسیا

تدابیر سراسری در پی افزایش حملات سایبری در ژاپن

وزیر امور دیجیتال ژاپن باتوجه‌به افزایش شدید حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶، خواستار اتخاذ تدابیر سراسری شد.

آموزش
1405/07/16 - 15:21- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی به کارکنان دولت در ابوظبی

ابوظبی برنامه آموزش هوش مصنوعی را به همراه شرکت‌های اوپن‌ای‌آی و مایکروسافت برای کارکنان دولت راه‌اندازی می‌کند.

استفاده
1405/07/16 - 13:46- اروپا

استفاده شرکت هلندی از هوش مصنوعی برای کمک به سامانه‌های پهپادی اوکراین

یک شرکت هلندی از هوش مصنوعی برای کمک به سامانه‌های پهپادی در میدان نبرد اوکراین استفاده می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.