about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اشکال فنی در کدهای خدماتی رایگان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سخنگوی مخابرات تهران و البرز گفت: به دلایل فنی یک بدهکاری بابت ثبت‌نام تلفن ثابت و یک بستانکاری بابت دریافت اشتباه هزینه تماس با کدهای رایگان در قبوض تلفن ثابت ایجادشده بود که با مشترکان تسویه شد.

محمدرضا بیدخام درباره موارد ابهام در قبوض این دوره تلفن ثابت توضیح داد: در قبوض دوره اول مرداد تا مهر 95 برای برخی مشترکان 10 هزار تومان بدهی بابت هزینه ثبت‌نام تلفن ثابت درج‌شده که این مبلغ ناشی از مصوبه 205 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است که به دلیل مشکل فنی این هزینه از تاریخ اول فروردین 94 تا 30 آبان 94 وصول نشده است.

سخنگوی مخابرات منطقه تهران و البرز افزود: همچنین در قبوض برخی مشترکان بستانکاری بابت برگشت مبلغ کدهای خدماتی محاسبه‌شده که این مورد نیز به دلیل دریافت اشتباه هزینه بابت تماس با برخی کدهای خدماتی مانند 110 و 118 از مشترکان دریافت شده بود که نباید محاسبه می‌شد.

به گفته وی این مورد نیز به دلیل اشکال فنی در سیستم محاسبه کارکرد ایجادشده بوده است.

بیدخام اضافه کرد: طبق مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در برخی قبوض نیز هزینه‌ای بابت حداقل کارکرد اخذشده که مربوط به مشترکانی است که حداقل کارکرد تعیین‌شده با تلفن ثابت را نداشته‌اند.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.