about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اشتباه فیس بوک در تشخیص کاربران

به گزارش واحد فن‌آوری اطلاعات سایبربان؛ قابلیت Safety Check بعد از حملات تروریستی در شهر لاهور پاکستان به علت وجود نقص فنی به درستی عمل نکرد و به‌جای درخواست از کاربران محلی از افرادی در هند، آمریکا، انگلیس و ... خواست تا دیگران را از سلامت خود مطلع کنند. در جریان این واقعه نزدیک به 400 نفر کشته و مجروح شدند.
برخی از کاربران فیس بوک که هزاران کیلومتر دورتر از شهر لاهور پاکستان زندگی می‌کنند بعد از انفجار تروریستی مذکور پیامکی از فیس بوک دریافت کردند که در آن سؤال شده بود: آیا شما به خاطر انفجار آسیب‌دیده‌اید؟
اگر وضعتان خوب است با کلمه safe پاسخ دهید و اگر در آن منطقه نبوده‌اید با کلمه out جواب دهید. البته برخی دیگر هم پیام‌های دقیق‌تری دریافت کرده و از آن‌ها سؤال شده بود، آیا در زمان وقوع انفجارها در پارک محل انفجار حضورداشته‌اند یا خیر.
فیس بوک بعد از اعتراض به این نقص فنی از کاربران خود عذرخواهی کرد. سخنگوی فیس بوک همچنین از تلاش برای رفع مشکل یادشده خبر داده است، اما به جزییات بیشتری در این زمینه اشاره نکرده است. این شبکه اجتماعی بعد از وقوع انفجارهای بروکسل هم قابلیت یادشده را فعال کرد.
در سال 2015 درمجموع بیش از 950 میلیون نفر در سراسر جهان پیامی را از فیس بوک دریافت کرده‌اند که نشان می‌داد دوستان و آشنایان آن‌ها بعد از وقوع یک بحران جان سالم به دربرده‌اند.
استفاده گسترده از این ابزار در مورد حوادث تروریستی در سال 2015 و پس از حملات تروریستی پاریس رخ داد. در همان ایام انفجار مرگبار مشابهی در شهر بیروت پایتخت لبنان رخ داد؛ اما فیس بوک در این مورد قابلیت Safety Check را فعال نکرد و به همین علت با انتقادهای گسترده‌ای مواجه شد.

 

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/07/01 - 16:46- اروپا

پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی برای تأمین بودجه اتحادیه اروپا

یونان پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی اروپا را برای تأمین میلیاردها یورو بودجه اتحادیه اروپا از طریق فناوری موبایل نسل ششم مطرح کرد.

همکاری
1405/07/01 - 15:50- اروپا

همکاری آلمان و هلند در زمینه طراحی تراشه‌های هوش مصنوعی

نخست‌وزیر هلند اعلام کرد که یک نهاد دولتی هلندی در زمینه طراحی تراشه‌های هوش مصنوعی با همتای آلمانی خود همکاری خواهد کرد.

بررسی
1405/07/01 - 15:11- آسیا

بررسی استفاده از سوئیچ‌های برودکام در مراکز داده دولتی چین

چین استفاده از سوئیچ‌های برودکام در مراکز داده دولتی را بررسی می‌کند.