about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اشتباه راهبردی یاهو در امنیت سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت یاهو در تابستان سال 2013 یک پروژه ویژه برای بهبود امنیت رمز عبور کاربران اجرا کرد که به عقیده متخصصان کار اشتباهی بوده است. یاهو در این ارتقای امنیتی از روش رمزنگاری بی‌اعتباری موسوم به «MD5» استفاده کرده است. این روش رمزنگاری از نظر متخصصان امنیتی مشکل داشته و کنار گذاشته شده بود.
این اشتباه باعث شد که در ماه اوت همان سال هکرها بتوانند یک میلیارد حساب کاربری یاهو را هک کنند و این شرکت به‌تازگی به این موضوع پی برد و هفته گذشته آن را افشا کرد. کارشناسان معتقدند که روش رمزنگاری یادشده بیش از یک دهه است که برای هکرها شناخته شده بوده.MD5 بسیار راحت‌تر از سایر الگوریتم‌های موسوم به «هش» که داده‌ها را به رشته کاراکترهای تصادفی تبدیل می‌کنند، قابل نفوذ و رمزگشایی هستند.
در سال 2008 و درست 5 سال قبل از هک یاهو، موسسه مهندسی نرم‌افزار دانشگاه کارنگی در بیانیه‌ای به متخصصان امنیتی هشدار داده بود که باید از آسیب‌پذیری جدیدی به نام MD5 در سیستم های ایالات‌متحده جلوگیری کرد.
یاهو عنوان کرده است که طی 20 سال گذشته تمرکز خود را بر روی ارتقای امنیت کاربران گذاشته و از سال 2012 به بعد 250 میلیون دلار در طرح‌های امنیتی سرمایه‌گذاری کرده است.
شرکت‌های دیگری مانند LinkedIn و AOL نیز از مشکلات امنیتی در رمزنگاری رنج می‌برند ولی هیچ‌کدام به بزرگی مشکل یاهو نبوده است. این مشکل باعث شده یاهو مجبور به کاهش قیمت پیشنهادی خود برای فروش پایگاه داده شود. بااینکه شرکت‌های دیگری مانند گوگل و فیس بوک نیز از این روش رمزنگاری در بخش‌هایی از سیستم‌های خود استفاده می‌کنند، هنوز مشخص نیست که چرا حاضر به تغییر روش رمزنگاری خود نیستند.

 

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.