about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اسپری هوشمند فلفل

این اسپری فلفل هوشمند که The defender  نام دارد، برای امنیت کاربران خود امکانات بسیار جالبی را فراهم می‌سازد که ازجمله آنها می‌توان به عکسبرداری از فرد مهاجم و خبر کردن پلیس اشاره نمود.

به نقل از رایورز، این اسپری درست در هنگام پاشیدن افشره فلفل به چشمان فرد مهاجم، با کمک دوربین نصب‌شده درون آن، یک عکس خواهد گرفت و بلافاصله پس از فشردن دکمه مربوطه نیز نیروهای پلیس را در جریان وقوع یک حمله قرار می‌دهد.

این اسپری همچنین به یک دکمه دیگر مجهز است که در زمان نیاز به فوریت‌های پزشکی می‌توان آن را فشرد تا با مرکز اورژانس تماس برقرار شود. اطلاعات موقعیتی صاحب دستگاه از طریق سامانه GPS به مرکز پلیس یا اورژانس ارسال خواهد شد و این امر بدون نیاز به اعمال تنظیمات توسط کاربر صورت خواهد پذیرفت.

این ابزار با قیمت ۸۰ دلار به فروش خواهد رسید و کاربران آن با پرداخت این رقم خواهند توانست تا یک سال از خدمات آنلاین آن استفاده کنند.پس‌ از این مدت، برای هر ماه خدمات رایگان باید رقم ۲۰ دلار را پرداخت نمایند که البته این رقم برای افرادی که کمپین پیش‌خرید این محصول شرکت کرده‌اند برابر با ۱۵ دلار در هرماه خواهد بود.

این ابزار در حال حاضر در مرحله تبلیغات پیش از فروش به سر می‌برد و به‌احتمال فراوان در ماه دسامبر به بازار عرضه خواهد گردید.

تازه ترین ها
جی
1405/06/28 - 15:05- آمریکا

جی دی ونس خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد.

گسترش
1405/06/28 - 14:29- آسیا

گسترش پایش اراضی کرانه باختری توسط ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی

ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی برای پایش اراضی، به کرانه باختری نیز گسترش یافته‌اند.

حمله
1405/06/28 - 14:22- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی «فیمِس‌اسپَرو» به دولت‌های آمریکای لاتین

هکرهای منتسب به چین با استفاده از یک درِ پشتی جدید با نام اسپَروواکی، حملات سایبری گسترده‌ای را علیه نهادهای دولتی در آمریکای لاتین آغاز کرده‌اند.