about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بخشی از گفته‌های ادوارد اسنودن که برای مستند نوا (NOVA) ضبط شده است در وب‌گاه رادیو دولتی بین الملل (PRI.org) منتشر شد. مستند نوا مراحل پایانی تولید را پشت سر می‌گذارد، اما این وب‌گاه آمریکایی بخش‌هایی از آنرا منتشر کرده است. اسنودن در این مستند از دولت آمریکا خواست در جنگهای سایبری نقش خود را از یک مهاجم به یک مدافع تبدیل کند. در بخشی از این مصاحبه، پیمانکار پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا به ظرفیت سایبری ایران می‌پردازد و ادعاهای سوال برانگیزی را مطرح می‌کند.
اسنودن در خصوص ایران گفت:
«من فکر می‌کنم عموم مردم از گستردگی این وقایع که رسانه‌ها نام حملات سایبری را با آنها می‌دهند، آگاه نیستند؛ حملاتی که دولت‌های بسیاری در جهان انجام می‌دهند و دولت آمریکا تنها دولت مهاجم نیست. اما باید به این نکته توجه کنیم که با بکار گرفتن استاکس‌نت علیه برنامه هسته‌ای ایران، در واقع ما این روند را آغاز کردیم. در اصل این اقدام ما موجب واکنش تلافی جویانه ایران شد. پس از استاکس‌نت بود که آنها متوجه شدند برای چنین حادثه‌ای آماده نبوده‌اند. از نظر ظرفیت‌های فناوری، ایرانی‌ها در مقایسه با ایالات متحده و بیشتر کشورها بسیار عقب مانده بودند. و این حادثه امروز در اقصی نقاط جهان رخ می‌دهد، کشورها وقتی ضعف خود را درک می‌کنند که هدف حملات قرار می‌گیرند. کشورها آسیب پذیرند. آنها از هیچ توانی برای مقابله با هر نوع کمپین سایبری که بر ضد آنان برگزار شود، برخوردار نیستند.
ایرانی‌ها شرکت‌های تجاری هم پیمانان آمریکا را هدف قرار دادند. آنها به شرکت نفتی عربستان، سعودی آرامکو، یک ویروس پاک کننده (wiper) فرستادند. این ویروس در واقع یک اسباب بازی در حد خردسالان (Fisher Price) است؛ اولین کمپین سایبری کودکانه از نوع هک. این ویروس‌ها پیچیده نیستند و ظرافت ندارند. شما فقط یک کِرم به داخل شبکه هدف می‌فرستید، کرمی که در اصل یک نوع بدافزار تکرار شونده است. بعد آن کرم به صورت خودکار در شبکه‌های داخلی کپی می‌شود و سپس همه دستگاه‌ها را پاک می‌کند. در نتیجه صبح روز بعد که کارمندان می‌آیند هیچ دستگاهی روشن نمی‌شود. و این ویروس برای مدتی آنان را بیرون چرخه کسب و کار نگه می‌دارد.»

 

تازه ترین ها
درخواست
1403/10/24 - 19:24- هوش مصنوعي

درخواست شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده

شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده می‌خواهد که بودجه هوش مصنوعی را در اولویت قرار دهد.

تشدید
1403/10/24 - 18:28- آسیا

تشدید تمرکز شرکت‌های استرالیایی بر بیمه سایبری

به گفته کارشناسان، شرکت‌های بیشتری در استرالیا نسبت به قبل به دنبال بیمه سایبری هستند.

دان
1403/10/24 - 18:26- آمریکا

دان بیکن: بازدارندگی سایبری با چاشنی تهاجم علیه چین

نماینده دان بیکن، رئیس کمیته فرعی سایبری و نوآوری در کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، در مصاحبه‌ای اهداف و دیدگاه‌های خود را درباره امنیت سایبری، نوآوری دفاعی و آینده فرماندهی سایبری ایالات متحده تشریح کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.