اسرائیل به دنبال حوزه سایبری المپیک 2020
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ تعداد شرکتهای فناوری در اسرائیل رو به افزایش هستند. از زمان ایجاد، این رژیم همیشه با کشورهای اطراف در حال جنگ بوده و درنتیجه به مسئلهی امنیت سایبری توجه زیادی داشته است.
در همین حال، یک شرکت اسرائیلی مسئولیت مقابله با حملات سایبری در المپیک ریو 2016 را بر عهده داشت.
قبل از المپیک 2020 در توکیو، بخشهای خصوصی و دولتی اسرائیل تلاش خود برای در دست گرفتن بازار فناوری در این کشور را آغاز کردهاند.
طی المپیک ریو 2016، نگرانیهای زیادی در مورد حملات سایبری و دخالت در مدیریت بازیها وجود داشت و شرکت اسرائیلی KELA مسئول حفظ امنیت این مسابقات بود. پس از آغاز مسابقات، تهدیدات و مشکلات بیش از تصور شرکت و کارکنان آن ظاهر شد. این شرکت بانفوذ به سیستمهای داخلی هکرها و شبکههای اجتماعی آنها احتمال حمله و سوژههای موردنظر را شناسایی میکند و به آنها گزارش میکند.
این شرکت اسرائیلی بهطور شبانهروز وبگاه رسمی المپیک را برای کشف حملات تروریستی بررسی میکرد تا هرگونه خطر را به دولت برزیل اطلاع دهد.
اکنون پس از گذشت چند هفته از پایان المپیک، این شرکت اسرائیلی قصد دارد تجهیزات سایبری خود را به ژاپن واگذار کند تا از آنها برای حفظ امنیت المپیک توکیو نیز استفاده شود.
در ماه ژانویه، اسرائیل تفاهمنامهای با ژاپن برای بهبود فناوریهای دفاعی امضا کرد. این تفاهمنامهی شرکتهای سایبری (IC3) تحت حمایت نخستوزیر این رژیم به امضا رسید. بندهای موجود در این تفاهمنامه شامل هفت شرکت اسرائیلی ازجمله KELA و IAI است.
اعضای هفت شرکت مذکور در ماه سپتامبر برای نشان داده شایستگی فناوریها و کارکنان خود قرار است به ژاپن سفر کنند. از سویی دیگر، در نمایشگاه فناوری ماه مه در توکیو، برای اولین بار غرفهای به IC3 تعلق گرفت که توجه زیادی به خود جلب کرد.
بدون شک، المپیک توکیو 2020 نیاز به امنیت سایبری دارد. این مسئله از حمله به سیستمهای کمیتهی برنامهریزی تا ایجاد اختلال در سیستمهای اجرایی مسابقات ادامه دارد. در این میان مسلما بودجهی زیادی نیز به این مسئله اختصاص داده میشود و شرکتهای اسرائیلی قصد دارند در این میان سود بیشتری کسب کنند.