about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اسرائیل، هدف سایبری هکرهای چینی

کارشناسان اعلام کردند که اسرائیل، هدف حمله سایبری هکرهای چینی بوده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ طبق گزارشی به نقل از روزنامه اسرائیلی هاآرتص (Haaretz)، یک شرکت امنیت سایبری گفته که چین به احتمال زیاد حملات سایبری گسترده‌ای را روی ادارات دولتی اسرائیل و شرکت‌های فناوری مستقر در اراضی اشغالی بین سال‌های 2019 تا 2020 انجام داده است.

«FireEye»، یک شرکت امنیت سایبری چند میلیارد دلاری مستقر در کالیفرنیا، در گفتگو با روزنامه اسرائیلی مدعی شد که هکرهای چینی، اسرائیل را به عنوان بخشی از یک کمپین هکری گسترده‌تر، که ایران، عربستان سعودی، اوکراین و دیگران را نیز هدف قرار داده بود، هدف قرار داده‌اند.

شرکت آمریکایی به این نتیجه رسید که ابزارهای هکری مورد استفاده برای نفوذ به نهادهای دولتی اسرائیل از جمله وزارت دفاع نشان می‌دهند که چین پشت این حمله بوده است.

به گفته FireEye، در میان داده‌های گرفته شده از هک چینی، ایمیل‌ها، نام‌های کاربری و رمزهای عبور بودند. مهاجمان همچنین اسناد و سرورهای ایمیل را بررسی کردند.

ساناز یاشار (Sanaz Yashar)، مسئول تحقیقات FireEye در مورد اهداف اسرائیلی گفت که این حملات می‌تواند به پروژه‌های زیرساختی اسرائیل مرتبط باشد که چین در آن دخیل است.

یاشار به هاآرتص گفت :

«بسیاری از شرکت‌های اسرائیلی در زمینه‌های اصلی منافع چین درگیر هستند، همانطور که در برنامه‌های 5 ساله آنها نشان داده شد. هدف آنها لزوماً همیشه سرقت مالکیت معنوی نیست؛ احتمالاً آنها در واقع به دنبال اطلاعات تجاری هستند. از نظر چینی‌ها، حمله به یک شرکت در حین مذاکره با آن مشروع است؛ بنابراین آنها می‌دانند چگونه قیمت معامله را به درستی تعیین کنند.»

وی خاطرنشان کرد :

«وقتی چینی‌ها تجارت می‌کنند، با چشمان بسته قرارداد را امضا نمی‌کنند. آنها پیشنهادات دیگر، ایمیل‌های هیئت مدیره، نامه‌نگاری بین مردم، فتنه‌ها و افراد کلیدی را نیز بررسی می‌کنند.»

FireEye با همکاری دفتر نخست وزیری اسرائیل و کارشناسان امنیت سایبری اسرائیلی در مورد هک چینی تحقیق کرد.

بنابر اعتقاد شرکت، این حمله اولین نوع از حمله سایبری است که در آن هکرهای چینی اسرائیل را به این شیوه هدف قرار می‌دهند.

فشار آمریکا

واشنگتن قبلاً ابراز نگرانی کرده بود که سرمایه‌گذاری‌های چین و توسعه زیرساخت‌ها در اراضی اشغالی می‌تواند روابط امنیتی اسرائیل با آمریکا را تضعیف کند.

در ماه ژوئن سال 2019، شهر حیفاء با فشار آمریکا مخالفت و قرارداد 25 ساله با شرکت چینی گروه بندر بین‌المللی شانگهای (Shanghai International Port Group) برای ساخت و راه‌اندازی یک بندر بزرگ دریایی در دریای مدیترانه امضا کرد. اسرائیل که قرار بود عملیات‌های خود را در سال 2021 آغاز کند، مبلغ 290 میلیون دلار برای خصوصی‌سازی بندر پس گرفت.

مقامات آمریکایی ابراز نگرانی کردند که شرکت چینی در نزدیکی محل استقرار کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا فعالیت می‌کند و می‌تواند اطلاعات را جمع‌آوری کند، اما به هر حال این قرارداد پیش رفت.

سال گذشته، رژیم صهیونیستی دسترسی تیم دریایی آمریکا به بازرسی بندر حیفا را ممنوع کرد. اما در ماه می، اسرائیل در برابر فشارهای آمریکا سر فرود آورد و پیشنهاد سرمایه گذاری 1.5 میلیارد دلاری یک شرکت هنگ‌کنگی برای توسعه کارخانه آب شیرین‌کن را رد کرد.

کارشناسان معتقدند که اسرائیل با وجود اجرای حملات سایبری روی سایر کشورها، در گذشته خود هدف هکرهای ایرانی و فلسطینی بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.